(Poistunut julkaisusta)

Kansipäällystesuunnittelija / Junior System Responsible
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

KANSIPÄÄLLYSTESUUNNITTELIJAA

sisustussuunnitteluosastolle. 


Tehtäviisi kuuluu

Nykyaikaisen risteilijän suurista osakokonaisuuksista kansipäällysteet ovat yksi laajimmista. 

Kansipäällystesuunnittelijana olet perussuunnittelussa osa laivan teknisten systeemien suunnittelusta vastaavaa tiimiä. Työ on arkkitehtisuunnitelmien systeemikohtaista tarkastelua ja teknisten ratkaisujen kehittämistä yhdessä tilaajan, toimittajan sekä telakan suunnittelijoiden kanssa. Toimit myös hankinnan tukena teknisen kyselyaineiston tuottamisessa ja toimittajien valinnassa. 

Tavoitteena on korkealuokkainen sekä säännöt, määräykset ja sopimukset täyttävä tekninen kansipäällystesuunnitelma. 

Muita tehtävään kuuluvia tehtäviä, jotka myös ovat osa tavoitteen saavuttamista:
- materiaalikaavioiden laadinta (2D)
- mallintaminen (3D)
- rajapintojen sovittaminen oman osaston ja muiden osastojen suunnittelijoiden kanssa.


Toivomme hakijalta

Haemme joukkoomme suunnittelijaa, jolla on halua kasvaa ja kehittyä koko laivan kansipäällysteitä hallitsevaksi systeemivastuulliseksi.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus tai muotoilijakoulutus. Olet ratkaisuhakuinen tarjoten teknisiä vaihtoehtoja päätöksenteon tueksi. Pystyt arvioimaan erilaisten teknisten ratkaisujen toteuttamiskelpoisuutta.

Ammattitaidon ylläpitäminen ja huoltaminen ovat sinulle tärkeitä. Haluat olla mukana luomassa positiivista henkeä ja olla mukana tulevaisuuden laivanrakentamisessa.

Lisäksi toivomme, että sinulla on kokemusta suunnittelutehtävistä ja erilaisista suunnitteluohjelmista. Hallitset 2D / 3D suunnitteluohjelmat ja sinulla on hyvät taidot MS Office-ohjelmien käsittelyssä. Myös valmistumisvaiheessa olevat henkilöt huomioidaan.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meillä pääset osaksi kansainvälistä työympäristöä. Sinua tukee kansainvälinen tiimi, joka koostuu kokeneista ammattilaisista. Tarjoamme mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät, innostavan työyhteisön täyden tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi moninaisten laivaprojektien parissa. Panostamme työyhteisöön, jossa jokaisella on mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiaan ja kehittyä osana ympäröivää tiimiä. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Esmeralda Stahlberg
Manager, Architectural team
040 737 6272 (soittoaika hakuaikana arkisin klo 15-16)
esmeralda.stahlberg@meyerturku.fi