(Poistunut julkaisusta)

Kansilaitteiden systeemivastaava
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

KANSILAITTEIDEN SYSTEEMIVASTAAVAA


Tehtäviisi kuuluu

Kansilaitteiden systeemivastaavana olet nimetyn vastuualueen asiantuntija sekä eri sidosryhmien ensisijainen tekninen yhteyshenkilö. Tällä kertaa haemme erityisesti nostolaite- ja nosturiasiantuntijaa. Nostimien lisäksi vastuullasi voi olla nostotasot ja muut vastaavat laivan laitteet.

Hoidat omalla vastuualueellasi hankinta-, suunnittelu- ja valmistusaikataulujen suunnittelua ja valvontaa ja toimit hankintaprosessin teknisenä tukena. Hoidat myös piirustusten tarkastuksen ja hyväksynnän. Teet asennus- ja käyttöönottovaiheessa valvontaa ja käyttöönoton hyväksynnän yhdessä tuotannon aluepäällikön kanssa. Hoidat oman työalueesi valmiusraportoinnin. 

Kehittyvät toimintatapamme edellyttävät myös laitetoimittajien auditointia ja toimittajaverkoston kartoitusta yhdessä ostajien kanssa. Lisäksi hoidat laivan takuuaikaisia reklamaatioita yhteistyössä takuuosaston kanssa.


Toivomme hakijalta

Olet koulutukseltasi kone-, koneautomaatio- tai laivanrakennusinsinööri tai DI. Puhut suomen kielen lisäksi sujuvasti englantia.

Olet työssäsi järjestelmällinen ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työntekijänä olet tiimihenkinen, sitoutuva, joustava ja paineensietokykyinen.

Toivomme, että sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä tuntemusta laivanrakennusprosessista. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös MS Office ja AutoCAD –osaamista sekä satunnaista matkustusvalmiutta. 


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Jari Yli-Tolppa
Kansivarustelusuunnittelun osastopäällikkö
040 581 5014 (soittoaika arkisin klo 12.30-13.30)
jari.yli-tolppa@meyerturku.fi