Kansihenkilö elämyspalveluihin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

Haemme asiakkaallemme Järvisydämeen loppukesän elämyssesonkiin sisävesilaivan kansihenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään Linnansaari I -retkiveneen irrotusta ja kiinnitystä, hyvän mielen asiakaspalvelua ja -ohjausta sekä matkan aikana yleisestä turvallisuudesta ja järvisydämellisestä ilmapiiristä huolehtimista.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai muista matkailualan töistä, voimassa olevaa EA-korttia sekä tulityö- tai alkusammutuskoulutusta. Tehtävään vaaditaan laivaväen terveystarkastus. Tarkastus sekä muu tarvittava koulutus ja perehdytys työhön toteutetaan asiakkaan toimesta ennen työn varsinaista aloittamista.

Tarjoamme valittavalle henkilölle kauniiden Saimaan järvimaisemien lisäksi määräaikaisen osa-aikaisen työn RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä ma-su välillä lokakuun loppuun retkitilausten mukaan. Valittu henkilö on osa Järvisydämen henkilökuntaa ja hänelle kuuluvat sekä Järvisydämen että RTK-henkilöstöpalvelun henkilöstöedut.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen hakulinkin kautta, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus MaRa TES mukaisesti.

 

Lisätietoja hakuun liittyen antaa ma-pe klo 10-14 HR asiantuntija Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

https://www.jarvisydan.com/retki-kansallispuistoon/   

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478840
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rantasalmi, Savonlinna, Sulkava