(Poistunut julkaisusta)

KANSANELÄKELAITOKSEN JOHTAJA
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Virka ilmoitetaan avoimeksi 1.2.2019 lukien.

Johtaja vastaa Kansaneläkelaitoksen hallituksen hänen vastuulleen antamien tulosyksiköiden ja niille kuuluvien asioiden johtamisesta ja kehittämisestä. Näihin asioihin kuuluvat mm. tietohallinto, tiedolla johtaminen ja Kelan toimintaa mahdollistavat yhteiset palvelut. Johtaja raportoi pääjohtajalle.

Kansaneläkelaitoksen johtajan nimittää tasavallan presidentti Kansaneläkelaitoksen valtuutettujen esityksestä.  

Johtajan kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, sosiaaliturvan tuntemus sekä käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Arvostamme suuren organisaation palvelujen, prosessien ja muutosten johtamiskokemusta, strategista ajattelukykyä, tietohallinto-osaamista, digitalisaation ja ketterän kehittämisen tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kielitaitoa sekä Kelan sidosryhmien tuntemusta.

Virkaan ilmoittautumiset tulee osoittaa Kansaneläkelaitoksen valtuutetuille ja toimittaa sähköisesti eRekry-palveluun viimeistään 16.10.2018 klo 16.00 osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi.  

Lisätietoja antaa Kansaneläkelaitoksen valtuutettujen puheenjohtaja Sari Sarkomaa, p. 050 511 3033.

  • viimeinen hakupäivä 16.10.2018
  • viitekoodi U0918-567

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.