Kansalaistoiminnan- ja aktivismin suunnittelija
Pelastakaa Lapset ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Haemme nyt keskustoimistollemme Helsinkiin

Kansalaistoiminnan- ja aktivismin suunnittelijaa

 

Tehtävänäsi kansalaistoiminnan - ja aktivismin suunnittelijana on kehittää tapoja, jolla saamme innostettua ihmiset mukaan järjestömme toimintaan. Ideoit ja toteutat kampanjoita, joilla pystymme herättämään ihmisten mielenkiinnon toiminnastamme ja aktivoimaan heidät mukaan. Kehität toimintatapojamme ja monipuolista yhteistyötämme tämän toiminnallemme erittäin merkittävän sidosryhmän, kansalaisten ja jäsentemme kanssa. Vastaat myös järjestön keskeisten jäsenpalveluiden ylläpidosta ja jäsenpalveluiden tehtävistä, kuten jäsenrekisteristä, laskutuksesta ja paikallisyhdistysyhteistyöstämme. Työskentelet kansalaistoiminnan ja vaikuttamistyön tiimissä, mutta teet tiivistä yhteistyötä myös varainhankinnan ja viestinnän sekä paikallisyhdistysverkostomme kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Sinulla on kokemusta kampanjoinnista ja markkinointiviestinnästä erityisesti kuluttajille. Palat halusta käyttää osaamistasi lasten hyväksi ja työskennellä läheisesti ihmisten parissa, erityisesti kansalaistoiminnan ja –aktivismin rajapinnassa. Kokemus vapaaehtoistyön tai jäsentoiminnan kentästä on suuri etu. Olet taitava viestijä (suomi, englanti, muut kielet etu) ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia, saat ihmiset innostumaan ja nautit toiminnan kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä järjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme, yhdistykset ja vapaaehtoiskenttämme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa mahdollisimman pian. Työ sisältää matkustusta ja ilta- ja viikonlopputyötä. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 9.4.2020 kello 16.00 mennessä.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352900
  • Tehtäväalue: Julkishallinto/järjestöt, Media/viestintä, Suunnittelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi kansalaistoiminnan ja vaikuttamistyön johtaja Riitta Kauppinen +358504331260 puhelimitse ma 30.3. klo 14—15 ja pe 3.4 kello 13-14