Kansainvälisten yritysten tehtäviin – 20 paikkaa!

Talentgate Oy
Tietoa tehtävästä

Oletko kiinnostunut uusista haasteista kansainvälisessä ympäristössä? Haluatko päästä osaksi teknologiayritysten kasvua ja työllistyä edelläkävijöiden joukkoon?

Kansainvälistyminen on yksi yritysten kasvun kulmakivi ja uusia tekijöitä tarvitaan jatkuvasti tukemaan alan kasvua, kun teknologia ja digitaalisuus luovat kansainvälistymiselle uusia ulottuvuuksia.

Koulutamme nyt 20 uutta osaajaa suomalaisiin kansainvälisesti toimiviin ja kansainvälistyviin yrityksiin Global Technology Business Talent F.E.C. -rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Kuusi kuukautta kestävän rekrytoivan koulutusohjelman aikana pääset perehtymään kansainvälistymisen mahdollisuuksiin ja saat kokonaiskäsityksen siitä, miten tuoda kasvua kansainväliseen kauppaan myynnin ja markkinoinnin digitalisoinnin avulla. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä kiinnostavien teknologiayritysten tehtävissä, ja samalla pääset päivittämään osaamistasi!

Työpaikkoja sekä uusille kyvyille että kokeneemmille osaajille

Eri toimialojen yritykset – kasvuyrityksistä suuriin yrityksiin – hakevat koulutusohjelman avulla uusia osaajia työskentelemään monipuolisissa tehtävissä. Yritykset etsivät osaajia sekä kansainvälistä ymmärrystä vaativiin asiantuntijarooleihin että digi- ja teknologiaosaamista edellyttäviin tehtäviin.

Tuleva tehtäväsi voi olla mm. myynnin ja asiakkuuksien, markkinoinnin, projektien, IT:n tai teknologioiden, liiketoiminnan kehittämisen, taloushallinnon, hankintojen tai logistiikan parissa taustasi ja kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tehtävät muotoutuvat sekä hakijoiden taustojen että yrityksen tarpeiden pohjalta, ja tarjolla on uramahdollisuuksia sekä aloitteleville että kokeneemmille osaajille!

Yritysten tavoitteena on rekrytoida valittu osaaja koulutusohjelman päätteeksi. Ohjelma on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille.

Miksi hakea?

  • Yhdellä haulla pääset kiinni useisiin piilotyöpaikkoihin, jotka eivät tulisi muuten hakuun
  • Vähemmän kilpailua suorarekrytointiin verraten – esittelemme kuhunkin yritystarpeeseen vain muutaman hakijan
  • Täydennyskoulutus työskentelyn tukena – kehitä osaamista, jolle on kysyntää yrityksissä
  • Laadukas hakuprosessi, jossa mietimme juuri Sinulle sopivaa urasteppiä
  • Loistava mahdollisuus löytää työ kasvavalta alalta
  • Yksi työnhaun väylä – mikäli työllistyt muualle, voit keskeyttää hakuprosessin!

Hae heti!

Haku on kaksivaiheinen:


1. Tee hakemus TE-palveluiden kautta.

2. Täytä myös tietosi Talentgaten järjestelmään. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Koulutusohjelmaan kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä koulutushakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana! Hakuaika päättyy 26.4.2021 ja koulutusohjelman suunniteltu aloitus on 17.5.2021.

Haettuasi mukaan Talentgate esittelee profiilisi yrityksille, jotka kiinnostuessaan haastattelevat sinut henkilökohtaisesti. Osallistuminen koulutusohjelmaan edellyttää sopivaa yrityspaikkaa, jossa käytännön työssäoppiminen tapahtuu.

Toteutamme sekä haastattelut, että koulutukset online-toteutuksina toistaiseksi.

Lisätietoja saat Talentgaten nettisivuilta osoitteesta https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/global tai 010 231 6922.

Global Technology Business Talent F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutus.uusimaa@te-toimisto.fi.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 26.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Talentgaten asiakaspalvelu p. 010 231 6922

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta