(Poistunut julkaisusta)

KANSAINVÄLISTEN SUHTEIDEN ASIANTUNTIJA, TIEDUSTELUANALYYSIYKSIKKÖ
Suojelupoliisi

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Haemme Suojelupoliisiin Sinua,

KANSAINVÄLISTEN SUHTEIDEN ASIANTUNTIJA, TIEDUSTELUANALYYSIYKSIKKÖ, HELSINKI

Suojelupoliisissa on haettavana kaksi suunnittelijan 40.14 vaativuustason virkaa. Virkojen sijoituspaikkana on kansainvälisten suhteiden toiminto, tiedusteluanalyysiyksikkö.

Tehtävänäsi on osallistua joustavana ja aktiivisena toiminnon jäsenenä Supon kansainvälisen yhteistyön valmisteluun ja toteutukseen. Suunnittelija toimii muuttuvassa toimintaympäristössä laaja-alaisessa asiantuntijatehtävässä.

Odotamme sinulta käytännön kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä, kansainvälisen oikeuden tuntemusta ja/tai kokemusta EU-yhteistyöstä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta, hyvää kirjallista esitystaitoa ja neuvottelutaitoa. Odotamme sinulta sopeutumiskykyä nopeatempoiseen toimintaympäristöön, erinomaista yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Hyvä paineensietokyky ja aktiivinen kehittämisote ovat välttämättömiä tehtävässä. Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito voidaan katsoa eduksi. Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Tehtävissä suoriutuminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Nimitettävän tulee olla Suomen kansalainen ja hänestä tullaan tekemään laaja turvallisuusselvitys ja huumausainetestaus. Myös valittavan henkilön läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Tehtävään nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan ennen koeajan umpeutumista terveystarkastuksena viraston työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on suoritettu aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.

Viran peruspalkka vaativuustasolla 40.14 3174,16 euroa kuukaudessa. Peruspalkan lisäksi maksetaan palkkausjärjestelmän mukaisesti henkilökohtaista suoritus- ja kokemusosaa, joka on
10 - 46 % peruspalkasta.

Virat pyritään täyttämään 1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ainutlaatuisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Henkilöstömme on motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta. Meillä on töissä eri alojen ammattilaisia, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Kyvykkyytemme rakentuu osaavan henkilöstön varaan, ja siksi panostamme henkilöstön koulutukseen ja ammattitaidon jatkuvaan ylläpitoon.

Lisätietoja rekrytoivilta esimiehiltä saat soittamalla vaihteeseemme, puh. 029 5480 131 ja ilmoittamalla tehtävän työavaimen.

Hakemukset pyydetään tekemään ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta www.valtiolle.fi. Mikäli hakemuksen jättäminen sähköisen järjestelmän kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa Suojelupoliisin kirjaamoon osoitteella Suojelupoliisi, PL 151, 00121 Helsinki. Sekä hakemukseen että hakemuskirjeeseen tulee merkitä tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta.