(Poistunut julkaisusta)

Kansainvälisten ja EU-metsäasioiden päällikkö / Metsäteollisuus ry, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019


Metsät ovat yhä vahvemmin osa kansainvälistä ja EU:n päätöksentekoa. Kestävästi hoidetut metsät ja metsäteollisuuden tarjoamat ratkaisut ovat avainroolissa ratkaistaessa globaaleja haasteita. Metsät ovat Suomen tärkein luonnonvara ja metsäteollisuuden tuotteet tuovat viidenneksen maamme vientituloista. Metsäteollisuus on uudistuva ja innovatiivinen ala, joka työllistää suoraan ja välillisesti noin 140 000 suomalaista. Metsäteollisuus ry on edunvalvontajärjestö, joka rakentaa Suomessa toimivan metsäteollisuuden toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Olemme vahva ja moderni edunvalvontajärjestö, jossa työskentelee 40 piinkovaa asiantuntijaa.

Metsäteollisuus ry hakee

Kansainvälisten ja EU-metsäasioiden päällikköä

Haemme nyt innostavaan ja osaavaan työyhteisöömme kansainvälisten ja EU-metsäasioiden päällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat:

  • kansainvälisestä vaikuttamisesta metsiin ja niiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä
  • metsiä koskevasta EU-vaikuttamisesta
  • soveltuvin osin EU-lainsäädännön toimeenpanosta kotimaassa.

Teet päivittäin tiiviisti yhteistyötä Metsäteollisuus ry:n muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • useamman vuoden työkokomusta kansainvälisistä tai EU-tehtävistä
  • EU-päätöksenteon tuntemusta
  • hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • pitkäjänteisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä
  • halukkuutta matkustaa
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (yliopisto).

Eduksi luemme ranskan kielen taidon.

Kansainvälisten ja EU-metsäasioiden päällikkönä pääset erittäin kiinnostavan ja uusiutuvan toimialan ytimeen. Saat tilaa kehittyä ja käyttää osaamistasi sekä osaavat ja ennakkoluulottomat kollegat.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Kruununhaassa. Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 7.10.2019 klo 14:00 –16:30 tai keskiviikkona 9.10.2019 klo 13:00–14:30 metsäjohtaja Karoliina Niemi puh. 050 567 9093. Muina aikoina MPS konsultti Nina Kalajoki puh. 020 746 9413.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 13.10.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.