(Poistunut julkaisusta)

Kansainvälisten huoltotilausten koordinaattori Vantaalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019
Oletko asiakaspalvelusta nauttiva kaupallisen alan tekijä, joka etsii mahdollisuutta työskennellä kansainvälisessä yrityksessä? Etsimme nyt Service Sales Coordinatoria kansainvälisesti toimivan Marioff Corporationin tiimiin. Mikäli sinulla pysyy homma hanskassa tiukkojenkin aikataulujen painaessa päälle ja olet luonteeltasi ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, lue lisää ja hae jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Service Sales Coordinatoria Marioff Corporation Oy:lle Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Marioffilla.
TYÖNKUVA
Pääsääntöisesti koordinoit maailmanlaajuisesti asiakkailta tulevia huoltotilauksia. Selvität oikean miehityksen, varaat heille lennot ja huolehdit tarvittavien osien tai materiaalien toimituksista. Laadit myös tarvittavat dokumentit asiakkaalle. Huollon jälkeen koordinoit syntyneet kulut ja huolehdit laskutuksesta asiakkaan suuntaan. Työ vaatii jatkuvaa kommunikointia niin oman tiimin, asiakkaiden että huolto-osaston kanssa. Olet ajoittain myös proaktiivisesti yhteydessä vanhoihin asiakkaisiin mahdollisten huoltotarpeiden kartoittamiseksi.

Tarjoamme paikan kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa sekä osana monikulttuurista ympäristöä. Laivateollisuus on tällä hetkellä kovassa nosteessa ja keskisuuressa yrityksessä pääset osaksi eri alojen projekteja niin Suomen tasolla kuin kansainvälisestikin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen, matkailu tai logistiikka) ja mielellään aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta tai vastaavista koordinointia vaativista tehtävistä. Nopeasti muuttuvien tilanteiden keskellä tärkeintä on kyky omaksua uutta ja työskennellä paineen alla. Käsittelette tiimin kanssa useita huoltotilauksia samanaikaisesti, joten priorisointikyky sekä yhteistyötaidot ovat äärimmäisen tärkeitä tehokkuuden varmistamiseksi. Moniin tilanteisiin ei ole olemassa valmiita ratkaisuja, joten ratkaisukeskeinen asenne sekä itsenäinen asioiden eteenpäin vieminen korostuvat tässä roolissa. Marioffin virallinen työkieli on englanti, joten vaadimme suomen lisäksi sujuvaa englantia niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen, matkailu tai logistiikka)
* Kokemusta asiakaspalvelusta
* Hyvät priorisointitaidot sekä paineensietokyky
* Hyvät yhteistyötaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito (kirjallinen ja suullinen


Eduksi katsotaan, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta meriteollisuudesta sekä kansainvälisestä B2B-ilmapiiristä. Katsomme eduksi myös muut kielitaidot (erityisesti espanja, italia ja ranska) sekä osaamisen ERP tai CRM-työkaluista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 31.12.2019 asti, jatkosta mahdollista keskustella

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 29.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Marioff is a global leader and innovator of the water mist fire protection technology. We design, develop and maintain HI-FOG® water mist fire protection solutions that enhance safety in buildings, industrial applications and at sea, all over the world. There are over
400 motivated professionals working at Marioff. Our head office and factory are in Finland, we have subsidiaries in France, Germany, Italy, Russia, Spain, Sweden and UK and service customers globally together with our certified partners. Marioff is a part of Carrier, a leading global provider of innovative heating, ventilating and air conditioning (HVAC), refrigeration, fire, security and building automation technologies. For more information, visit www.marioff.com.