(Poistunut julkaisusta)

Kansainvälisten asioiden päällikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Vantaan kaupunki, kaupunginjohtajan toimiala, kaupunginkanslia
Kaupunginkanslia / kaupunginjohtajan toimiala

Asematie 7, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.10.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme kansainvälisten asioiden päällikköä Vantaalle vastaamaan kaupungin kansainvälisen toiminnan sekä yhteistyön sisällöistä ja koordinoinnista.

Tehtävän kautta avautuu samanaikaisesti monialainen näköalapaikka sekä kansainväliseen sekä kunnalliseen toimintaympäristöön. Sinulla on taustallasi kokemusta vastaavista kansainvälisistä tehtävistä, kielitaitoa, organisointikykyä, tilanneherkkyyttä sekä joustavuutta. Toimintatyyliltäsi olet itseohjautuva, suunnitelmallinen ja aikaansaava verkostoituja.

Tehtävä sijoittuu kaupunginjohtajan toimialalle.

Vastaat kansainvälisten asioiden syväosaajana kaupungin kansainvälisten asioiden ohjauksesta kaupunginjohtajan linjausten mukaisesti sekä koordinoit kansainvälisiä asioita kaupunkitasolla. Kehität toimintaa ja yhteistyötä Vantaan kansainväliseen toimintaympäristöön kuuluvien kumppaneiden, yhteistyökaupunkien ja verkostojen kanssa.

Tehtäviisi kuuluu monipuolisia asiantuntijatehtäviä niin kotimaassa kuin ulkomailla, joista esimerkkeinä kansainvälisen yhteistyön linjausten valmistelu, toteutus ja seuranta sekä Vantaan ystävyyskuntatoiminnan kehittäminen. Kansainväliseen suhdetoimintaan liittyviä mielenkiintoisia tehtäviä Vantaalla - elinvoimaisessa, kasvavassa ja kehittyvässä kansainvälisen kasvun keskuksessa - on varsin monipuolisesti tarjolla.

Kansainvälisten asioiden päällikkö vastaa Vantaalla myös kansainvälisten hankkeiden ja EU-rahoituksen kaupunkitason koordinoinnista. Vastuualueisiin kuuluu myös Vantaan kansainväliseen edunvalvontaan liittyviä tehtäviä sekä näkyvyyden kehittäminen kansainvälisissä verkostoissa.

Lisäksi kansainvälisten asioiden päällikkö valmistelee kaupunginjohtajan vierailuja ulkomaille sekä vastaa ulkomaalaisten delegaatioiden ohjelmien sisällöstä Suomessa.  

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä kokemus kansainvälisten asioiden hoitamisesta, suomen ja englannin kielen hyvä sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Luemme eduksi: 

  • Saksan kielen taidon ja muun kielitaidon
  • Hyvät, ajan tasalla olevat tietotekniset taidot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 4 053,21 eur/kk ja työkokemuslisä KVTES.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Hallintojohtaja, Ormio Hanna
P. 040 582 6554 (tavoitettavissa parhaiten arkisin klo 15-16)
hanna.ormio@vantaa.fi

Kaupunginjohtaja, Viljanen Ritva
P. 09 83922101
ritva.viljanen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.