(Poistunut julkaisusta)

Kansainvälisten asioiden koordinaattori
Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Haemme nyt Diakin Helsingin-kampukselle

kahta kansainvälisten asioiden koordinaattoria

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. 

Diakin kansainvälisen toiminnan uudistuessa ja laajentuessa kansainvälisten asioiden koordinaattorit suunnittelevat, toteuttavat ja kehittävät monipuolisia opetukseen, TKI-toimintaan ja liikkuvuuteen liittyviä prosesseja ja palveluja. Koordinaattorit toimivat työparina, joiden tehtävät ja vastuut jaetaan osaamisen, vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan. 

Kansainvälisten asioiden koordinaattoreiden tehtäviä ovat mm.   

  • opiskelu- ja harjoitteluvaihdon koordinointi, hallinnointi ja ohjaus 
  • partneriverkoston hallinnointi ja yhteistyön tukeminen 
  • kansainvälisen toiminnan ja kansainvälisten palveluiden kehittäminen 
  • vaihto-opiskelijoiden tutortoiminnan tukeminen ja kehittäminen   
  • sidosryhmäyhteistyö pk-seudun asumispalveluissa  
  • liikkuvuuden tilastointi ja raportointi 
  • liikkuvuudenhallintajärjestelmän pääkäyttäjyys  
  • kansainvälisten TKI-hankkeiden ja rahoitushakemusten valmisteluun, budjetointiin, hallinnointiin ja raportointiin osallistuminen  

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja käytännön kokemusta opiskelijavaihtojen koordinoinnista, ohjauksesta ja hallinnoinnista sekä kansainvälisestä TKI-hanketoiminnasta. Tunnet myös korkeakoulujen kansainvälisen yhteistyön ominaispiirteet. Toimit määrätietoisesti ja ratkaisukeskeisesti ohjaamis- ja yhteistyötilanteissa sekä viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Tehtävässä tarvitaan myös kiinnostusta erilaisiin järjestelmiin ja ohjelmistoihin ja osaamista niistä. Eduksi katsotaan sosiaali-, terveys- ja tulkkausalan koulutuksen sekä Erasmus + -ohjelman tuntemus ja monipuolinen kielitaito.

Työssä onnistumisen tueksi tarjoamme kehittyvän valtakunnallisen ja kansainvälisen työympäristön, innostuneen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen ja hyvän perehdytyksen tehtäviin.

Lisätietoja tehtävistä antavat liiketoimintapäällikkö Ilse Vogt, sähköposti ilse.vogt@diak.fi, p. 040-5092538 to 3.10 klo 16.00 – 17.30, ma 7.10 klo 16.00 – 17.30 ja ke 9.10 klo 15.00 – 16.00 ja kansainvälisten suhteiden päällikkö Hanna Mikkonen, sähköposti hanna.mikkonen@diak.fi, p. 040-7613197 pe 4.10. klo 14-17, ti 8.10. klo 8-11 ja to 10.10. klo 13-17.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 13.10.2019. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae tehtävää: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e6392564