(Poistunut julkaisusta)

Kansainvälisen yritysverotuksen asiantuntija
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme kasvavaan joukkoomme

KANSAINVÄLISEN YRITYSVEROTUKSEN ASIANTUNTIJAA

työskentelemään mielenkiintoisissa kansainväliseen yritysverotukseen sekä yritysjärjestelyjen verotukseen liittyvissä toimeksiannoissa. Tukenasi toimivat BDO:n vero-osaston huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Roolisi BDO:lla

Toimit asiantuntijana yritysverotusta koskevissa asiakastoimeksiannoissa. Palvelet asiakkaitamme kansainvälisen yritysverotuksen moninaisissa kysymyksissä sekä osallistut muun muassa yritysjärjestelyiden veroriskikartoituksiin ja rakennesuunnitteluihin osana osaavaa verotiimiämme. BDO:lla pääset myös työskentelemään kansainvälisen verkostomme vero-osaajien kanssa säännöllisesti yhteisissä asiakasprojekteissamme.

Osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen voit työskennellä myös asiakkaidemme kotimaiseen tuloverotukseen liittyvien toimeksiantojen parissa. Pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana asiantuntevaa ja innostunutta vero- ja lakipalvelutiimiämme.

Sinulta toivomme

  • Oikeustieteen, kauppatieteen tai muuta soveltuvaa ylempää loppututkintoa sekä useamman vuoden työkokemusta yritysverotuksen parissa.
  • Halua auttaa asiakkaitamme, kollegoitasi sekä itseäsi toteuttamaan unelmat yhdessä.
  • Oma-aloitteista, ripeästi työhön tarttuvaa ja itsenäistä työotetta.
  • Ajanhallinta ja työn organisointi ovat sinulle tuttuja taitoja ja hahmotat nopeasti suuriakin kokonaisuuksia.
  • Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja pidät tiimityöskentelystä.
  • Toivomme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa ja muun kielitaidon katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.

Miten haen?

Hae työpaikkaa 26.5.2019 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset

Tehtävästä voit kysyä lisää BDO:n vero- ja lakipalvelujen johtajalta Harri Huikurilta.