(Poistunut julkaisusta)

Kansainvälisen viestinnän asiantuntija
Valtiokonttori

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Valtiokonttori on 270 henkilön monialainen virasto. Se vastaa valtion lainanotosta, kassavarojen sijoittamisesta, valtionvelan riskienhallinnasta ja hoitaa valtion työntekijöiden tapaturmakorvauksia, myöntää kansalaisille mm. sotilasvamma- ja rikosvahinkokorvauksia sekä hallinnoi valtion myöntämiä lainoja, korkotukia ja valtiontakauksia. Tehtäviin kuuluu valtion  konsernilaskenta ja taloushallinnon sekä maksuliikkeen ohjaaminen. Tuemme myös valtion organisaatioita työelämän murroksessa, edistämme tiedolla johtamista ja kehitämme kuntien taloustietopalvelua. 

Rahoitus-toimiala vastaa valtion velanhoidosta ja kassanhallinnasta sekä hallinnoi valtion varoista myönnettyjä lainoja, korkotukia ja valtiontakauksia. Toimialan kaikkiaan noin 70 työntekijästä noin 30 työskentelee Antolainaus-yksikössä.

Tehtävän kuvaus

Tule meille kansainvälisen viestinnän asiantuntijaksi!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän julkisensektorin rahoitusosaamisen huippuyksikössä. Viestintäasiantuntijana vastaat Rahoitus-toimialan sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, muun muassa viestinnän suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa valtion lainanoton operaatioista ja luottoluokituksista viestiminen, valtionvelka.fi-sivuston päätoimittajuus sekä erilaisten projektien hallinta,  esimerkiksi vuosikatsausprojektit. Työhösi kuuluu myös yhteistyö luottoluokituslaitosten kanssa. Toimenkuvasi on itsenäinen ja monipuolinen. Viestintäasiantuntijana koulutat ja tuet muita asiantuntijoitamme viestinnällisissä asioissa.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta vaativista viestintätehtävistä. Tehtävässä menestymistä tukee kokonaisuuksien hallinta- ja organisointikyky sekä tarkkuus ja huolellisuus. Tehtävien menestyksellistä hoitamista tukevat aktiivinen kehittämisote, erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä viestinnän kanavien tuntemus ja osaaminen. Arvostamme kokemusta julkaisujärjestelmien käytöstä ja verkkosivujen kehittämisestä, visuaalisesta viestinnästä sekä sosiaalisesta mediasta.  Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, luovaa ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä toimia paineen ja  kiireen alla. Viestinnän monipuolisen osaamisen lisäksi arvostamme rahoitusmarkkinoiden toiminnan perusteiden tuntemusta.

Työssä tarvittava kielitaito

Viestimme paljon englanniksi, joten odotamme sinulta erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme, että hallitset myös ruotsin kielen erittäin hyvin.


Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen
Työaika: Virastotyöaika
Tehtävä alkaa: 16.3.2020
Virka on viraston yhteinen.


Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 27.1.2020 16:15
ID: 28-1569-2019

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa
että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Valtiokonttorin kirjaamo
Sörnäisten rantatie 13, PL 14
00054 Valtiokonttori
Voit liittää halutessasi CV:n.


Palkkaukseen liittyvät tiedot

Valtiokonttorissa palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen mukaan. Tehtävä sijoittuu palkkaryhmään 7, jossa tehtäväkohtainen palkka on 3275 euroa/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enimmillään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.


Lisätietoja tehtävästä

Mika Arola
Apulaisjohtaja
+358 295 502 604
mika.arola@valtiokonttori.fi


Toimipiste

Valtiokonttori, Helsingin toimipiste
Sörnäisten rantatie 13
00054 Valtiokonttori


Muut tehtävään liittyvät tiedot

Tehtävässä 4kk koeaika. Huomioithan, että hakemukset ovat julkisia.