Kansainvälisen liiketoiminnan erityisasiantuntija, Taipei
Business Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Haemme kansainvälisen liiketoiminnan erityisasiantuntijaa tukemaan suomalaisten yritysten liiketoimintamahdollisuuksia Taipeissa yhteistyössä Team Finland -verkoston ja muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Tämä rooli sijoittuu Business Finlandin Global Growth -palvelualueellemme, joka tarjoaa kansainvälistymispalveluja 34 maassa ja toimii vauhdittajana suomalaisten yritysten kansainväliselle kasvulle.

TEHTÄVÄNÄSI ON:

Tehtävään sisältyy verkoston rakentaminen ja yhteyksien luominen paikallisiin ja suomalaisiin liike-elämän toimijoihin. Erityisasiantuntijana olet kiinteä osa paikallisen Team Finland –ulkomaantiimin, ulkoministeriön ja Business Finlandin yhteistoimintaa. Erityisasiantuntijan tehtävässä vastaat myös suomalaisten yritysten kaupallistaloudellisiin kysymyksiin liittyvästä neuvonnasta, raportoinnista ja ajantasaisen markkinatiedon tuottamisesta.

Erityisasiantuntijana keskityt Team Finland -suunnitelmassa asetettujen kaupallisten tavoitteiden toimeenpanoon erityisesti energia-, ympäristö- ja ilmastoteknologian liiketoimintojen osalta. Roolissa perehdyt ja panostat ns. ”vihreän elvytyksen”, kiertotalouden ja ilmastotavoitteiden linkittämiseen yritysten viennin tukemiseen. Toimenkuvaasi kuuluu myös markkinointia tukeva maakuvatyö sekä fyysisten ja online-tapahtumien järjestäminen.

ODOTAMME SINULTA:

Olet ihminen, joka ajattelee ja innostuu, tarvittaessa isostikin. Teet työsi sisulla. Etsit ja löydät ratkaisuja, perustelet ja kommunikoit näkemyksesi tarvittaessa rohkeasti. Olet ylpeä työstäsi asiantuntijaorganisaatiossa, työtovereistasi ja työnantajastasi. Olet oman itsesi johtaja, joka sparraa, kuuntelee, arvostaa ja innostaa muita. Verkostoituminen merkitsee sinulle jatkuvaa kehittymistä ja uusia, tuoreita näkökulmia. Uskot yhteistyöhön ja arvostat ihmisiä. Osaat kiittää ja antaa rakentavaa palautetta.

Tämän lisäksi sinua auttaa menestymään kanssamme:

  • Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.
  • Vahva kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta.
  • Vahva tuntemus ja kokemus Suomen ja Taiwanin liiketoimintaympäristöistä.
  • Erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot.
  • Kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn.
  • Erinomainen suomen ja englannin kielen taito sekä vähintään tyydyttävä ruotsin kielen taito.

Tehtävään valitun tulee olla Suomen kansalainen. Toivomme sinulta myös matkustusvalmiutta ja paineensietokykyä.  Mandariinikiinan taito luetaan eduksi.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Business Finlandissa pääset näkemään Suomen ja koko maailman elinkeinoelämän kirjon. Meillä olet elinkeinoelämän ja päätöksenteon keskiössä, auttamassa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään ja tekemään kotimaisesta kilpailuympäristöstä vetovoimaisempaa. Työllämme on suuri vaikutus koko Suomen tulevaisuudelle.

Osaamisemme kirjo on valtava. Yhteisömme on täynnä omien alojensa huippuja. Osana kansainvälistä ja monikulttuurista työympäristöä tapaat kollegoja eri maista ja pääset kurkistamaan eri toimialoille. Monipuolisena organisaationa pystymme kehittämään työtehtäviä ja edistämään uraunelmiasi.

LISÄTIEDOT

Työskentelypaikkasi on toimistomme Taipeissa. Tehtävä on kolmen vuoden määräaikaisuus.

Lähetä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen viimeistään 7.3.2021.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Työn sisältöön liittyvät kysymykset: arto.haapea@formin.fi.
Työsuhteeseen liittyvät kysymykset: eetu.lillrank@businessfinland.fi

Osana rekrytointiprosessia toteutamme valitulle hakijalle tämän suostumuksella turvallisuusselvityksen (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Katso lisätietoa osoitteesta http://www.supo.fi/turvallisuusselvitykset.

www.businessfinland.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot