(Poistunut julkaisusta)

Kansainväliseen välittömään verotukseen erikoistunut asiantuntija
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Haemme kansainväliseen välittömään verotukseen erikoistunutta asiantuntijaa Private Company Services-liiketoimintayksikköömme Helsinkiin.

Tiimimme vastaa yksityisesti omistetuille yrityksille tarjottavista kansainvälistymiseen liittyvistä palveluista sekä jo kansainvälisesti toimivien yksityisesti omistettujen yritysten neuvonnasta. Teemme tiivistä yhteistyötä eri liiketoimintojen kanssa ja pyrimme tuottamaan asiakkaillemme tehokkaita sekä käytännönläheisiä ratkaisuja ja toimimaan neuvonantajana asiakkaidemme tärkeimpien päätösten tekemisessä. Toimeksiantomme sisältävät lähes poikkeuksetta useiden eri verolajien asiantuntijoiden yhteistyötä sekä erilaisia lakipalveluja, joten tehtävässä on mahdollisuus kehittyä laaja-alaiseksi kansainvälisen verotuksen huippuasiantuntijaksi.

Tässä tehtävässä menestyminen vaatii kykyä hallita useita yhtäaikaisia projekteja sekä taitoa erottaa olennaiset asiat usein monimutkaisista kokonaisuuksista. Teemme yhteistyötä eri alueiden asiantuntijoiden kanssa ja tukenamme on koko PwC Suomen noin 150 veroasiantuntijan joukko sekä PwC-ketjun kansainvälinen verkosto.

Mitä odotamme sinulta?

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. OTM, KTM)
  • muutaman vuoden kokemusta kansainvälisestä yritysverotuksesta

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme loistavan kasvualustan, inspiroivan työympäristön ja mahdollisuuden käyttää asiantuntemustasi mielenkiintoisissa projekteissa. Mukavat työkaverit ja kannustava tiimihenki luovat innostavan työympäristön, jossa sinun on mahdollista menestyä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vakituisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin, laajasti ura- ja kehittymismahdollisuuksia sekä kilpailukykyisen palkan. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Panostamme erityisesti liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin henkilöstöetuihin.


Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi viimeistään  24.11.2019  mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Matti Pennanen 040-527 9975 (tiistaisin ja torstaisin 9-10 sekä 15-16)