(Poistunut julkaisusta)

Kansainvälinen teknologialiiketoiminta F.E.C
Useita työnantajia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018

TÄHTÄÄTKÖ KANSAINVÄLISIIN TEHTÄVIIN?

Kansainvälinen teknologialiiketoiminta F.E.C-koulutus 3.12.2018 alkaen

on mahdollisuutesi hakeutua uuteen työhön ja kehittää osaamistasi. TalentGaten F.E.C-koulutus (Further Educated with Companies) sisältää käytännön perehtymistä ja työskentelyä sopivassa yrityksessä (n. 98 pv) ja kansainvälistä liiketoimintaa käsittelevän koulutuskokonaisuuden (n. 22 pv). Kyseessä on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkima työvoimakoulutus.

Yritykset teknologia-aloilta hakevat tämän F.E.C-koulutuksen kautta uutta henkilöstöä esimerkiksi kansainväliseen myyntiin ja asiakkuuksien hallintaan, markkinointiin, tuotteistamiseen, jakelukanavaselvityksiin, markkinaselvityksiin, kansainvälisiin ostoihin/hankintoihin, kumppaniverkoston rakentamiseen, sopimusneuvotteluihin ja juridiikkaan tai muihin yrityskohtaisiin tehtäviin.

Mikäli olet kiinnostunut hyödyntämään aikaisempaa osaamistasi (työkokemus/koulutus) ja koet että sinulla on annettavaa kansainvälistyvälle/kansainvälisesti toimivalle yritykselle, voi F.E.C-koulutus olla väyläsi uuteen kiinnostavaan työpaikkaan! 

Voit hakea mikäli sinulla on kaupallinen, tekninen tai muu soveltuva tutkinto (amk/korkeakoulu) ja sinulla on mahdollisesti jo kokemusta kansainvälisestä toiminnasta. Hakijoilta edellytetään suomen ja englannin kielitaitoa, lähikoulutus toteutetaan suomeksi ja englanniksi. Voit olla jo kokenut, pitkään työelämässä toiminut tai urasi alkuvaiheessa oleva. 

F.E.C-koulutuksen kokonaiskesto on n. 6 kuukautta (120 arkipäivää) ja koulutus käynnistyy 3.12.2018 alkaen niillä TE-toimiston kautta hakeneilla ja jatkoon hyväksymillä hakijoilla, joille löytyy sopiva yrityskumppani. TalentGaten asiakasverkoston yritykset tekevät valintoja ja lisäksi sopivaa paikkaa voidaan hakea yhdessä hakijan ja TalentGaten yhteistyöllä.

TalentGaten tuottaman koulutuskokonaisuus sisältää teemapäiviä Helsingissä sekä opinto- ja verkostoitumismatka Dubaihin (3/2019). Koulutusteemoja ovat: 1) Johdatus kansainvälistymiseen & kansainvälistymisstrategiat, 2) Kansainvälinen markkinointi; tuotteistaminen 3) Myyntiosaaminen, myyntitaitojen kehittäminen, 4) Sopimukset, immateriaalioikeudet ja niiden suojaaminen kv-liiketoiminnassa, 5) Kohdemarkkinajakso: Dubai, Arabiemiraatit, 6) Työelämätaidot, urasuunnittelu, työnhakuvalmennus. Koulutus Helsingissä toteutetaan TalentGatessa (Itämerenkatu 1, 00180 Helsinki). 

HAKEMINEN

Haku päättyy 15.11.2018  www.te-palvelut.fi -osoitteessa ("Haussa oleva työvoimakoulutus"),  koulutuksen numero on 681747. Tarvitset hakemuksen tekemiseen pankkitunnukset. Mikäli teet hakemuksen ilman niitä, tulee sinun käydä TE-toimistossa vahvistamassa henkilöllisyytesi. Esivalinta TE-toimistossa tehdään hakemuksessa annettujen tietojen perusteella - perustele siis miksi olisit sopiva tähän koulutukseen!

Koulutus on osallistujille maksuton sisältäen lähijaksot Helsingissä ja opintomatkan. Osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudella, mikäli hakija on siihen oikeutettu.

Valintaprosessi on käynnissä, tee virallinen hakemus saman ja täytä tietosi myös TalentGateen: www.talentgate.fi/global - TalentGate esittelee TE-toimiston hyväksymiä hakijoita ko. järjestelmän kautta yrityksille.

Lisätietoa saat TalentGatesta, soita asiakaspalveluumme 010 231 6922 tai Hermann Alatalolle, puhelin 040 557 2279.

Voit myös tulla kysymään ilmaiseen chat-palveluumme osoitteeseen www.talentgate.fi