(Poistunut julkaisusta)

Kansainvälinen & digitaalinen liiketoiminta F.E.C
TalentGate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Kansainvälinen ja digitaalinen liiketoiminta - Global & Digital Business Talent F.E.C (F.E.C = Further Educated with Companies) on mahdollisuutesi hakeutua uusiin tehtäviin/uuteen työhön ja kehittää samalla kansainvälistä ja digitaalista osaamistasi.

Rekrytoitumiseen tähtäävä TalentGaten F.E.C-koulutus sopii erityisesti kokeneemmille työnhakijoille, jotka haluavat esimerkiksi vaihtaa alaa tai tehtävätasoa ja kokevat että nyt on hyvä hetki myös kehittää osaamista uuteen suuntaan! 

TalentGaten asiakasyritykset hakevat tämän koulutuksen kautta sopivia henkilöitä rakentamaan itselleen sopivaa tehtävänkuvaa koulutussopimusjakson kautta. Yritysten tarpeet liittyvät kansainvälistymiseen ja/tai digitaalisen toiminnan kehittämiseen. Tehtävät koulutuksen jälkeen voivat olla markkinoinnin, myynnin/asiakkuustoiminnan, hankintojen, kumppaniverkoston rakentamisen, kansainvälistymisen toteuttamisen tms. tehtäviä ja -tehtävänimikkeitä. 

Mikäli haluat hyödyntää aikaisempaa kokemustasi ja olet motivoitunut kehittämään osaamistasi uuteen suuntaan, voi tämä olla väyläsi työpaikkaan!

Kyseessä on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkima työvoimakoulutus, jonka päätavoitteena on edistää rekrytointeja ja osaamisen kehittymistä. Osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudella, yrityksen kanssa solmittavan koulutussopimuksen puitteissa.

Voit hakea mikäli sinulla on kaupallinen, tekninen tai muu soveltuva tutkinto (amk/korkeakoulu) ja sinulla on mahdollisesti jo kokemusta kansainvälisesta tai digitaalisesta liiketoiminnasta. Hakijoilta edellytetään suomen ja englannin kielitaitoa. 

TalentGaten F.E.C-koulutuksen kokonaiskesto on n. 6 kuukautta (120 arkipäivää) ja koulutus käynnistyy aikaisintaan 22.1.2018 tai tämän jälkeen erikseen sovittavana ajankohtana riippuen milloin sopiva yrityskumppani on löytynyt. TalentGaten asiakasverkoston yritykset tekevät valintoja hakijoiden joukosta,  juuri sinulle sopivaa paikkaa voidaan hakea myös yhdessä ideoiden. 

Kokonaisuuteen sisältyvän TalentGaten tuottaman koulutuskokonaisuuden laajuus on noin 24 päivää (lähi- ja etäopetus, opintomatka). Luento- ja seminaaripäivien teemoja ovat 1) Johdatus kansainväliseen liiketoimintaan, kansainvälistymisstrategiat 2) Digitaalinen markkinointi liiketoiminnan kehittämisessä 3) Myyntitaitojen kehittäminen, social selling 4) Tuotteistaminen 5) Asiakkuuksien hallinta 6) Projektien johtaminen ja hallinta 7) Kansainvälinen sopimusjuridiikka, immateriaalioikeudet 8) Opintomatka Saksaan (n. 4 pv) 6/2018 9) Työelämätaidot, työnhakuvalmennus ja urasuunnittelu.

Kouluttautumisen ohella toimit sopivassa yrityksessä rakentaen Sinulle sopivaa tehtävänkuvaa jatkoa ajatellen. TalentGaten F.E.C-koulutus tähtää aina työpaikkaan.

Hakeminen

Virallinen haku tapahtuu www.te-palvelut.fi -osoitteessa heti tai viimeistään 15.3.2018.

Huomioi että Sinun tulee olla rekisteröitynyt työnhakijaksi TE-toimistoon voidaksesi hakea. Esivalinta TE-toimistossa tehdään hakemuksessa annettujen tietojen perusteella.

Valintaprosessi on käynnistynyt, tee virallinen hakemus TE-palvelut.fi -sivujen kautta saman tien! Koulutuksen numero on 675740 ja löydät sen kohdasta "Haussa oleva työvoimakoulutus".

Virallisen hakemuksen lisäksi toivomme että täytät tietosi TalentGateen: www.talentgate.fi/globaldigital

Lisätietoa saat TalentGatesta, soita 010 231 6922 tai tule ilmaiseen chat-palveluumme osoitteeseen www.talentgate.fi