(Poistunut julkaisusta)

Kankaanleikkaaja / viikkaaja iltavuoroon
Pharmacare Nova OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Pharmacare Nova Oy:lle sairaalan suojatakkien valmistukseen kankaanleikkaukseen ja viikkaukseen iltavuoroon työntekijöitä.

Työ vaatii tekijältään nopeutta ja tarkkuuttaa. Töitä tehdään seisten ja työhönö kuuluu suojatakkien osien leikkaus muotilla kankaasta sekä viikkaus ja pakkaustehtävät tuotannossa. Työhön voi kuulua myös muita suojavaatetuotannon tehtäviä. Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään ja annetaan selkeä ohjeistus, joten työ ei välttämättä vaadi tekijältään aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Työpaikka sijaitsee Hollolassa Salpakankaalla julkisten kulkuyhteyksien päässä. Töitä tehdään iltavuorossa ma-pe klo 14-22. Palkkaus ja iltalisät määräytyvät kaupan tes:n mukaan.

Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat mahdollisimman pian soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Rekrytointiprosessista vastaa Barona, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä niin käythän jättämässä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta tehtävään. Hakua on jatkettu ja koska työt alkavat pikaisella aikataululla, aletaan hakemuksien käydä läpi jo hakuajan aikana, älä siis odottele hakemuksen jättämisen kanssa.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, ja katsot erityisesti, että työ- ja koulutietosi on täytetty huolella. Kerrothan myös millaisella aikataululla voit työt aloittaa. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Seuraathan siis myös sähköpostiasi aktiivisesti.

Mikäli kiinnostuit tuotannon töistä ja sinulla jäi kysyttävää niin soita ja kysy lisää työstä rekrytoinnista vastaavalta Mari Ylä-Uotilalta. Meidät tavoitat parhaiten maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-10 välissä numerosta 050 572 4853.