Kankaanleikkaaja kesäsesonkiin Iskulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Viihdytkö vastuullisessa ja itsenäisessä työssä kankaiden parissa? Oletko kiinnostunut suomalaisesta kalusteteollisuudesta?

Haemme nyt asiakkaallemme Iskulle KANKAANLEIKKAAJAA kesäsesongin ajalle.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotantonsa Lahteen.

Tehtävässä työskentelet kankaanleikkuussa toimien itsenäisesti, tarkasti ja ripeästi. Työt teet automaattileikkurilla ja työpisteesi sijaitsee Iskun ompelimossa.

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja huolellista työotetta. Sinulla on mahdollisesti jo aiempaa huonekaluteollisuuden tuntemusta tai kokemusta kankaanleikkuusta ja automaattileikkurin käytöstä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi. Työt tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on määräaikainen kesätyö elokuun loppuun asti.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemus tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268044
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti