(Poistunut julkaisusta)

Kangasmyyjä
Eurokangas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Rakastatko asiakaspalvelua? Seuraatko muodin ja sisustussuunnittelun trendejä? Pursuatko uusia ideoita? Sytytkö myynnin haasteista? Hyppää mukaan kaltaistesi joukkoon Eurokankaalle!

Haemme Vantaan Tammiston Eurokankaan myymälään vakituiseen työsuhteeseen myyntihenkistä kangasmyyjää. Työssä olet tiiviisti tekemisissä asiakkaiden kanssa: tarjoat rohkeasti ratkaisuja ja ideoit vaihtoehtoja asiakkaan tarpeiden pohjalta. Nautit asiakkaiden auttamisen lisäksi myös myynnistä, etkä pelkää lisämyyntiäkään. Inspiroidut erilaisista materiaaleista ja tiedät, mitä maailmalla tapahtuu kankaiden, muodin ja verhoilun parissa. Ymmärrät myös, että rutiinityöt kuuluvat myyjän tehtäviin olennaisesti.

Tehtävässä on helpompi menestyä, mikäli sinulla on jo kokemusta kankaista tai ompelusta, mutta rohkeudella, innostuksella ja myynnillisellä asenteella voit korvata muodollista koulutusta tai vastaavaa aikaisempaa kokemusta.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy Baronalle osa-aikaiseen (25 tuntia viikossa) ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työajat vaihtelevat kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Palkkaus kaupan TES. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan siis hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian alla olevasta linkistä.