(Poistunut julkaisusta)

KANGAS- JA SISUSTUSMYYJIÄ
Oy Vallila Collection Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haemme pääkaupunkiseudun Vallila myymälöihin osa-aikaisia

KANGAS- JA SISUSTUSMYYJIÄ

Joukkomme kaipaavat energisiä ja oma-aloitteisia myyjiä sekä asiakaspalvelun ammattilaisia.

Työtehtäviisi kuuluu kankaiden ja muiden Vallilan tuotteiden myyntityö, asiakaspalvelu sekä myymälän ilmeestä huolehtiminen Vallilan antaman ohjeistuksen mukaisesti.

Sinulle on luonteenomaista positiivinen sekä reipas ote asiakaspalvelutyöhön ja asiat hoituvat joustavalla ja yhteistyökykyisellä asenteella. Tarjoat myyntihenkisellä osaamisellasi asiakkaille heidän tarpeidensa mukaisia ratkaisuja tunnetuista ja laadukkaista kankaistamme ja muista tuotteistamme.

Etsimme osa-aikaisia myyjiä pääkaupunkiseudun Vallila myymälöihin (Outlet Tammisto, Iso Omena Espoo, Redi Helsinki ja Stockmann Helsinki) määräaikaisilla sopimuksilla 31.8.2019 asti. Kevään aikana työaika vaihtelee tarpeen mukaan, keskimäärin 2-4 vuoroa kuukaudessa. Loma-aikoina ja etenkin kesälomakaudella työvuoroja on mahdollista tehdä enemmän.

Tehtävät täytetään mahdollisimman nopeasti ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työajat määräytyvät myymälöiden aukioloaikojen mukaisesti sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tehtävään sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä – jätä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköisesti 20.1.2019 mennessä osoitteella rekrytointi(at)vallilainterior.fi otsikolla ”Osa-aikainen myyjä pk-seutu”. Ilmoitathan hakemuksessasi, missä myymälöissä olet halukas työskentelemään.