(Poistunut julkaisusta)

KANGAS- JA SISUSTUSMYYJIÄ
Oy Vallila Collection Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haemme pääkaupunkiseudun Vallila myymälöihin osa-aikaisia

KANGAS- JA SISUSTUSMYYJIÄ

Joukkomme kaipaavat energisiä ja oma-aloitteisia myyjiä sekä asiakaspalvelun ammattilaisia.

Työtehtäviisi kuuluu kankaiden ja muiden Vallilan tuotteiden myyntityö, asiakaspalvelu sekä myymälän ilmeestä huolehtiminen Vallilan antaman ohjeistuksen mukaisesti.

Sinulle on luonteenomaista positiivinen sekä reipas ote asiakaspalvelutyöhön ja asiat hoituvat joustavalla ja yhteistyökykyisellä asenteella. Tarjoat myyntihenkisellä osaamisellasi asiakkaille heidän tarpeidensa mukaisia ratkaisuja tunnetuista ja laadukkaista kankaistamme ja muista tuotteistamme.

Etsimme osa-aikaista myyjää sopimuksella 15-37,5 tuntia viikossa Stockmannin Vallila myymälään. Lisäksi etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavaa myyjää sopimuksella 0-37,5 tuntia viikossa Iso Omenan Vallila myymälään Espooseen.

Tehtävät täytetään mahdollisimman nopeasti ja työt alkavat sopimuksen mukaan loka-marraskuun aikana.

Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työajat määräytyvät myymälöiden aukioloaikojen mukaisesti sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tehtävään sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä – jätä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköisesti 24.10.2018 mennessä osoitteella rekrytointi(at)vallilainterior.fi otsikolla ”Myyjä Stockmann” tai ”TTK-myyjä Iso Omena”. Ilmoitathan hakemuksessasi, jos olet valmis työskentelemään kummassa myymälässä tahansa.