(Poistunut julkaisusta)

Kangas- ja sisustusmyyjiä
Oy Vallila Collection Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Haemme Tampereen kauppakeskus Ratinaan avattavaan Vallila myymälään

KANGAS- JA SISUSTUSMYYJIÄ

Joukkomme kaipaavat energisiä ja oma-aloitteisia myyjiä sekä asiakaspalvelun ammattilaisia.

Työtehtäviisi kuuluu kankaiden ja muiden Vallilan tuotteiden myyntityö, asiakaspalvelu sekä myymälän ilmeestä huolehtiminen Vallilan antaman ohjeistuksen mukaisesti.

Sinulle on luonteenomaista positiivinen sekä reipas ote asiakaspalvelutyöhön ja asiat hoituvat joustavalla ja yhteistyökykyisellä asenteella. Tarjoat myyntihenkisellä osaamisellasi asiakkaille heidän tarpeidensa mukaisia ratkaisuja tunnetuista ja laadukkaista kankaistamme ja muista tuotteistamme.

Etsimme yhtä määräaikaista vanhempainvapaan sijaista sopimuksella 30-37,5 tuntia viikossa. Lisäksi haemme vakituisia tarvittaessa töihin kutsuttavia myyjiä sopimuksella 0-37,5 tuntia viikossa. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuun aikana.

Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työajat määräytyvät myymälän aukioloaikojen mukaisesti sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tehtävään sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä – jätä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköisesti 18.2.2018 mennessä osoitteella rekrytointi(at)vallilainterior.fi otsikolla ”Määräaikainen myyjä Ratina” tai ”TTK-myyjä Ratina”.