(Poistunut julkaisusta)

KANGAS- JA SISUSTUSMYYJÄ
Oy Vallila Collection Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haemme Espoon kauppakeskus Iso Omenan Vallila myymälään osa-aikaista

KANGAS- JA SISUSTUSMYYJÄÄ

Joukkomme kaipaavat energistä ja oma-aloitteista myyjää sekä asiakaspalvelun ammattilaista.

Työtehtäviisi kuuluu kankaiden ja muiden Vallilan tuotteiden myyntityö, asiakaspalvelu sekä myymälän ilmeestä huolehtiminen Vallilan antaman ohjeistuksen mukaisesti.

Sinulle on luonteenomaista positiivinen sekä reipas ote asiakaspalvelutyöhön ja asiat hoituvat joustavalla ja yhteistyökykyisellä asenteella. Tarjoat myyntihenkisellä osaamisellasi asiakkaille heidän tarpeidensa mukaisia ratkaisuja tunnetuista ja laadukkaista kankaistamme ja muista tuotteistamme.

Etsimme osa-aikaista myyjää Iso Omenan Vallila myymälään toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Työaika on keskimäärin 20 tuntia viikossa.

Tehtävä täytetään mahdollisimman nopeasti ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian viimeistään helmikuun alussa.

Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työajat määräytyvät myymälän aukioloaikojen mukaisesti sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tehtävään sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä – jätä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköisesti 27.1.2019 mennessä osoitteella rekrytointi(at)vallilainterior.fi otsikolla ”Myyjä Iso Omena”.