(Poistunut julkaisusta)

KANGAS- JA SISUSTUSMYYJÄ
Oy Vallila Collection Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

Haemme pääkaupunkiseudun Vallila myymälöihin tarvittaessa töihin kutsuttavaa

KANGAS- JA SISUSTUSMYYJÄÄ

Joukkomme kaipaavat energistä ja oma-aloitteista myyjää sekä asiakaspalvelun ammattilaista.

Työtehtäviisi kuuluu kankaiden ja muiden Vallilan tuotteiden myyntityö, asiakaspalvelu sekä myymälän ilmeestä huolehtiminen Vallilan antaman ohjeistuksen mukaisesti.

Sinulle on luonteenomaista positiivinen sekä reipas ote asiakaspalvelutyöhön ja asiat hoituvat joustavalla ja yhteistyökykyisellä asenteella. Tarjoat myyntihenkisellä osaamisellasi asiakkaille heidän tarpeidensa mukaisia ratkaisuja tunnetuista ja laadukkaista kankaistamme ja muista tuotteistamme.

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavaa myyjää sopimuksella 0-37,5 tuntia viikossa. Tulet työskentelemään tarpeen mukaan kaikissa pääkaupunkiseudun Vallila myymälöissä (Stockmann Helsinki, Iso Omena Espoo ja Outlet Tammisto Vantaa sekä syksyllä avattava kauppakeskus REDI Helsinki).

Tehtävä täytetään mahdollisimman nopeasti. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan toukokuun aikana.

Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työajat määräytyvät myymälöiden aukioloaikojen mukaisesti sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tehtävään sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä – jätä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköisesti 22.4.2018 mennessä osoitteella rekrytointi(at)vallilainterior.fi otsikolla ”TTK myyjä pk-seutu”.