(Poistunut julkaisusta)

Kanava- asentajia pääkaupunkiseudulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018

Etsimme  ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelujen suurimpaan asiakkuuteen KANAVA- ASENTAJIA Helsinkiin. Työ koostuu asiakkaan tiloissa tehtävistä kanava- ja koneasennuksista. Hallitset kanavamitoitukset ja omaat teknisen näkemyksen liittyen muihinkin osa-alueisiin. Haemme pitkän kokemuksen omaavia urakkataustaisia asentajia jotka arvostavat omaa työtään ja huolehtivat työnsä laadusta. Asiakas on vaativa ja hakijoille teetetään turvaselvitys kohteisiin pääsemiseksi. ISS tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamista ja ison talon edut.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työaikasi on arkisin klo 7–15.30 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Työssä tarvitset sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa, hyvät IT- taidot sekä B- ajokortin. Lisäksi edellytämme voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Ennen työsuhteen aloitusta sinun tulee läpäistä turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen, sekä työtehtävän, jossa on paljon mahdollisuuksia. Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 13.7.2018 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Voit liittää hakemukseen myös CV:n.


 
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -