Kanalayksiköiden vetäjä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2021

Kukko kiekuu ja etsii! Nimittäin YKSIKÖIDEN VETÄJÄÄ Kieku Oy:n syksyllä avattaviin kanalayksikköihin Säkylään.

Kieku Oy on sataprosenttisesti suomalaisomisteinen kananmunatuotannon edelläkävijä, ja sen omistajina toimii viisitoista munantuottajaperhettä. Toiminnan laajentuessa syksyllä Säkylään etsimmekin pian avautuviin kanaloihin sekä munanpakkaamoon yksiköiden vetäjää vastaamaan vastuullisesti tuotettujen kananmunien laadun jatkumosta.

Kravattia ei kannata vielä kovin tiukalle kiristää, sillä tässä työssä pääsetkin vetämään haalarin yllesi. Yksiköiden vetäjänä tulet vastaamaan pakkaamon kokonaisvaltaisesta toiminnasta hoitamalla päivittäin kanaloiden toimivuutta. Myös kananmunien pakkaus sekä laadunvarmistus ovat osana työnkuvaasi. Tuotannon kasvaessa ja laajentumisen edetessä odotamme sinulta myös mahdollisuutta esimiestyöhön. Tulet olemaan tiiviissä yhteistyössä myös tuottajien kanssa.

Pian avattavien yksiköiden vetäjä on maatalousalan osaaja — esimerkiksi maatalouslomittaja — jolla ei mene sormi suuhun tiukankaan paikan tullen. Ratkot ongelmat maalaisjärkeä käyttäen ja haluat saada tulosta aikaan. Mahdollisesta siipikarjatuntemuksestasi on hyötyä tehtävässä menestymiseen, mutta luotamme myös siihen, että omaksut uudenkin aluevaltauksen nopeasti. 

Haluamme kuulla Sinusta! Jos työpaikkailmoituksemme herätti kiinnostuksesi, kuulisimme sinusta ja osaamisestasi mielellämme lisää. Voit jättää hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen forssa.vmp@eezy.fi viimeistään 8.8.2021. Jos haluat saada vielä lisätietoja tehtävästä, ole yhteydessä meihin sähköpostitse tai puhelimitse (050 582 4422) arkisin 9-16 välillä. 

Eezy suoritta rekrytointiprosessin, mutta työsuhde tullaan solmimaan suoraan Kieku Oy:n kanssa.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot