(Poistunut julkaisusta)

Kampanjoinnin assistentti, kesätyö
Lidl Suomi Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haemme iloiseen joukkoomme kesän ajaksi

KAMPANJOINNIN ASSISTENTTIA

Haluatko ansaita tänä kesänä?

Se sopii, sillä meillä voit ansaita niin rahaa, palkitsevaa tekemistä ja arvokasta työkokemusta kuin hauskaa seuraa. Haluamme ansaita sinut lidliläiseksi ja arvostamme osaamistasi. Siksi tarjoamme sinulle työn, jossa olet osa huippuporukkaa ja teet monipuolisia hommia. Olemme tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni -kampanjan jäsen.

 

Oletko saksan kielen taitoinen ja organisointitaitoinen tiimipelaaja? Inspiroiko sinua kaupan alan trendit? Pystytkö työskentelemään toukokuusta elokuuhun? Mahtavaa, saatat olla uusi kampanjoinnin assistenttimme!

Kampanjoinnin osastomme vastaa viikoittaisten käyttötavara-, tarjous-, erä-, teema- ja sesonkituotteidemme suunnittelusta ja toteutuksesta. Osasto huolehtii kampanjatuotteiden koko elinkaaresta: tuotteiden sisäänostosta, kampanjasuunnittelusta, hinnoittelusta ja myyntien seurannasta. Osasto on myös mukana suunnittelemassa markkinointitoimenpiteitä yhteistyössä yrityksemme markkinointiosaston kanssa.

Tässä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä toimit kampanjointiosaston assistenttien kesäsijaisena ja toimit asiantuntijoidemme kokonaisvaltaisena tukena. Tehtäviisi kuuluu mm. tuotetietojen ylläpito järjestelmässä, kampanjamäärien vahvistaminen tavarantoimittajilta sekä yhteydenpito kampanjoihin liittyvissä asioissa tärkeimpiin sisäisiin sidosryhmiin. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Niittykummussa.

 

Tällaisia asioita toivomme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta – olet opiskellut tai opiskelet esimerkiksi kaupallista alaa tai saksan kieltä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyvää saksan kielen taitoa – näiden kolmen kielen taitajana olisit meille todellinen aarre
  • Halua tarttua haasteisiin oma-aloitteisesti – ristoreippaus on osa mahtavaa luonnettasi
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja – erityisesti Excelin käyttö luonnistuu sinulta vaivattomasti

 

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät huipputiimissä – työpäiviäsi sävyttävät hauskat työtehtävät ja vielä hauskempi huumori
  • Henkilökohtaisen kummin – kummin tehtävä on tukea sinua koko työjaksosi ajan
  • Mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen – olet kesätyöntekijänä arvostettu ja tasavertainen kollega, et kahvinkeittäjä
  • Arvokasta työkokemusta suuren kansainvälisen organisaation pääkonttorilla – saat jalkasi kasvuyrityksen ovenrakoon sekä pääset osaksi suurempaa ja kansainvälistä kokonaisuutta
  • Modernit työskentelytilat – pääkonttorimme odottaa sinua Espoossa viihtyisine tiloineen

 

Tule työkaveriksemme!                        

Tilaisuutesi on koittanut. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 29.1.2020 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! Kampanjapäällikkö Jussi Tiihonen (puh. 09 2345 6661) vastaa ilomielin kysymyksiisi maanantaina 13.1.2020 klo 15–16.