(Poistunut julkaisusta)

Kampanjasuunnittelija
Discovery Networks Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2018

Haemme kampanjasuunnittelijaa osaksi Discovery Networks Finlandin kaupallisen ryhmän dynaamista kampanjasuunnittelutiimiä. Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus.

Kampanjasuunnittelijana olet vastuussa asiakkaiden mainoskampanjoiden ajosuunnittelusta sekä erilaisista myynnin tukitoiminnoista. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu tarjousten ja katkoinventaarin hallinnointi, kampanjoiden suunnittelu sekä yhteydenpito media- ja mainostoimistoihin. Vastuullasi on lisäksi kampanjaoptimointi ja raportointi vastuuasiakkuuksien osalta. Olet merkittävässä roolissa vahvistamassa yrityksen asiakkaiden mielikuvaa vahvasta ja luotettavasta yhteistyökumppanista.

Työtehtävissä vaaditaan hyvän englannin kielen taidon lisäksi tarkkaavaisuutta, stressinsietokykyä ja taitoa toteuttaa useita eri työtehtäviä samanaikaisesti. Toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä media-alan tuntemusta. Tärkeimpänä kuitenkin haemme hyvää tyyppiä rentoon, mutta tehokkaaseen tiimiin.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si viimeistään perjantaina 16.3. osoitteeseen heidi_nurminen@discovery.com.