Kampanjasuunnittelija, JCDecaux, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2021
Etsimme asiakkaallemme JCDecauxlle kampanjasuunnittelijaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työtehtävään. Työtehtävä on mielenkiintoinen ja tarkkuutta vaativa rooli, jossa toimitaan sujuvassa yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään maailman johtavassa ulkomainosyhtiössä, jatka lukemista!
KUVAUS
Tarjoamme


* Hyvän yrityskulttuurin, jossa viihdytään
* Mielenkiintoisen ja vastuullisen roolin
* Kokoaikaisen ja vakituisen työtehtävän

TYÖNKUVA
Työsi kampanjasuunnittelijana tulee vaatimaan tarkkuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Pidät sujuvasti yhteyttä eri mediatoimistojen suunnittelutiimeihin eri kanavien kautta suunnitellen asiakkaalle parhaita ulkomainosratkaisuita. Käytät sujuvasti eri järjestelmiä yhteydenpitoon. Työtehtäviisi kuuluu myös tarjousten laatimista ja yhteistyötä myyjien kanssa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva kaupallinen korkeakoulutausta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Eduksi katsomme työkokemuksen esimerkiksi media-, mainos- ja markkinointitoimistoista


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Hyvät tiimityöskentelytaidot omaava
* Hyvät vuorovaikutustaidot omaava
* Asiakaspalveluhenkinen
* Tarkka


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen, kokoaikainen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä JCDecaux puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
JCDecaux on maailman johtava ulkomainosyhtiö, joka toimii yli 80 maassa. Suomessa työllistämme n. 70 monialaista ammattilaista. Tarjoamaamme kuuluu klassisten paperijulisteiden lisäksi huomattava ja jatkuvasti kasvava määrä digitaalista ulkomainontaa ympäri Suomen. Media-alan digitalisoituminen on siivittänyt ulkomainonnan vahvaan kasvuun ja seuraavat suuret kehitysaskeleet liittyvät ostamisen automatisointiin sekä digitaalisen ulkomainonnan läpinäkyvyyteen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444075
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki