(Poistunut julkaisusta)

Kampanjasuunnittelija Discovery Finlandille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019
Oletko kärsivällinen, pikkutarkka ja kiinnostunut työskentelemään nopeasti reagoivassa, nuorekkaassa tiimissä? Ymmärrätkö tietokonejärjestelmien päälle ja kuulostaako datan parissa työskentely mielenkiintoiselta? Nauttisitko nopeatahtisesta ja vastuullisesta työstä kasvavan televisioyhtiön kaupallisessa organisaatiossa? Etsimme nyt kampanjasuunnittelijaa asiakkaallemme Discovery Finlandille. Mikäli kiinnostuit, niin lue lisää ja hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Kampanjasuunnittelija työskentelee televisiomainoskampanjoiden parissa, optimoiden niiden näkyvyyttä televisiokanavillamme. Kampanjasuunnittelutiimimme koostuu lisäksesi neljästä muusta huumorintajuisesta ja helposti lähestyttävästä, ja lisäksi erittäin pikkutarkasta ja huolellisesta henkilöstä. Kampanjasuunnittelijan työnkuvaan kuuluu lisäksi muun muassa yhteydenpito asiakkaisiimme, kampanjoiden suunnitteleminen, niiden hoitaminen ja raportointi sekä muut työtehtävät.

Tarjoamme


* Mahtavat kollegat lämminhenkisessä ja aktiivisessa työyhteisössä
* Perehdytys uuteen työnkuvaasi
* Mielenkiintoinen työ kansainvälisessä mediayhtiössä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Televisio- ja digikampanjoiden suunnittelu ja käsittely käyttämissämme järjestelmissä, sekä niiden raportointi
* Yhteydenpito asiakkaisiimme ja kollegoihimme niin Suomessa kuin Suomen ulkopuolella. Olemme ylpeästi kansainvälinen yhtiö!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on nopea oppija, joka pystyy työskentelemään hyvin huolellisesti myös työtehtävien keskeytyessä esimerkiksi puhelimen soidessa. Hän osaa priorisoida, omaa erittäin pitkän pinnan ja on valmis työskentelemään tiiviissä tiimissä, jossa työtehtäviä jaellaan kunkin tiimiläisen sen hetkisen työtilanteen mukaan. Lähes kaikki työmme tehdään erilaisissa tietokonejärjestelmissä, joten niiden käyttämisen nopea omaksuminen on ehdottoman tärkeää.

Koulutuksellasi tai media-alan osaamisellasi ei ole niin tärkeää painoarvoa kuin asenteellasi. Tärkeintä on, että sovit hyvin joukkoomme ja olet ahkera ja luotettava työntekijä. Työssäsi tulet käyttämään päivittäin sekä suomen että englannin kieltä, joten niiden sujuva käyttö on tärkeää työn hoitamisen kannalta.

Hae tehtävää jos olet:


* Huumorintajuinen tiimityöntekijä
* Tunnollinen ja pikkutarkka
* Nopea oppimaan järjestelmien logiikan ja käytön
* Kiinnostunut media-alasta ja televisiosta
* Sujuvasti englantia ja suomea puhuva


Eduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy aiempaa relevanttia työkokemusta!

Other information


* Aloitus: Tammikuu 2020
* Kesto: 31.1.2021 saakka
* Sijainti: Ruoholahti, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Discovery Finlandin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Discovery Finland on tv-yhtiö, jonka kanaviin kuuluvat vapaasti katsottavissa olevat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC sekä suoratoistopalvelut Dplay ja Eurosport Player. Yhtiöllä on lisäksi maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Channel sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2. Discovery Finland on osa globaalia mediayhtiö Discovery Inc:ia.