(Poistunut julkaisusta)

Kampanja-apulaisia varastoon Hulluille Päiville
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Haemme kevään Hulluille Päiville apukäsiä ja -jalkoja nopeaan toimintaan riuskan varastotyön pariin. Työskentely Hulluilla päivillä on hektistä, hauskaa ja tietenkin hullua. Tässä tehtävässä varmistat, että kampanja sujuu suunnitelmien mukaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Hullut Päivät tarjoaa sinulle loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää mistä sinut on tehty. Haemme KAMPANJA-APULAISIA VARASTOTYÖHÖN Turun Stockmann-tavarataloon.

Hullut Päivät eivät synny itsestään – sinä teet ne! Varastotyössä huolehdit, että Stockmannin varaston logistiikka pelaa ja tuotteet löytävät oikeille paikoilleen myös kampanja-ajan myllerryksen keskellä. Etsimme työhön loistavalla asenteella varustettuja tekijöitä, jotka viihtyvät hurjaa habaa vaativassa fyysisessä työssä ja tarttuvat tehtäviin oma-aloitteisella tekemisen meiningillä. Aikaisempi varasto-osaaminen ja erityisesti kokemus pumppukärryn käytöstä ovat tässä tehtävässä isoja plussia. Trukinajotaitoa tehtävässä vaaditaan. Huomaathan, että työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja mahdollisuutta työskennellä joustavasti koko Hullujen Päivien ajan niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin. Varastovuorot saattavat sijoittua myös myöhäisiin iltoihin tai yöaikaan. Vuoroja on tarjolla myös kampanjaviikon ulkopuolella.

Työn tarkempi ajankohta vahvistuu haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Jos olet kiinnostunut myös muista Hullujen Päivien tehtävistä, sinun ei tarvitse hakea niihin erikseen! Riittää että mainitset kaikki sinua kiinnostavat tehtävät hakemuksessasi, niin huomioimme toiveesi.

Paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa - Hyppää haamun kyytiin ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian!

Edellytykset työnsaannille: Trukkitaito, Täysi-ikäisyys, suomen kielen taito