(Poistunut julkaisusta)

Kampanja-apulaisia, Stockmann Herkku
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Kaikki sen tuntevat, monet sen kokevat, mutta harva pääsee yhtä kirjaimellisen herkulliselle paikalle hulluttelun ytimeen kuin Stockmann Herkun kampanja-apulainen! Haemme syksyn Hullujen Päivien ajaksi kassatyöntekijöitä, hyllyttäjiä ja palvelutiskimyyjiä työskentelemään Helsingin keskustan, Itiksen, Jumbon ja Tapiolan Stockmann Herkuissa.

Hullun hyvä Herkun myyjä omaa riuskan ja positiivisen työskentelyasenteen, viihtyy erinomaisesti vilskeen keskellä ja rakastaa asiakaspalvelua. Oma-aloitteisuus ja kyky tarkkaan työskentelyyn ovat tässä työssä hurjan tärkeitä. On loistavaa, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta palvelutiskillä työskentelystä tai HOK-Elannon kassajärjestelmän käytöstä, mutta tärkein kriteerimme on aito into Hulluilla Päivillä työskentelyyn!

Huomaathan, että työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja mahdollisuutta työskennellä joustavasti koko Hullujen Päivien ajan niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin. Lisäksi osassa tehtävistä tarvitset hygienia- ja ikärajapassit, jotka on mahdollista suorittaa Opteamin kautta. Palvelutiskillä työskentely edellyttää myös salmonellatodistusta, jonka ehdit hyvin hankkia ennen töiden alkua.

Tarjolla on eripituisia pestejä yhdestä kolmeen viikkoon, ja tarkemmat ajankohdat vahvistuvat haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä.

Paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa. Tule palvelemaan herkkusuita ja monia muita! Hae Hullujen Päivien Herkkupaikkaasi jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäisyys, suomen kielen taito