Kampanja-apulaisia myyntiin Hulluille Päiville
Stockmann Tampere

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Haemme kevään Hulluille Päiville apukäsiä ja -jalkoja nopeaan toimintaan huippuluokan myynnin pariin. Työskentely Hulluilla päivillä on hektistä, hauskaa ja tietenkin hullua. Tässä tehtävässä varmistat, että kampanja sujuu suunnitelmien mukaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Hullut Päivät tarjoaa sinulle loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää mistä sinut on tehty.

Haemme KAMPANJA-APULAISIA MYYNTIIN Tampereen tavarataloon.

Stockmannin kampanja-apulaisena voit päästä työskentelemään esimerkiksi miesten ja naisten pukeutumisen, urheilun, kodin tai kosmetiikan osastolle. Työt voivat pitää sisällään muun muassa kassatyöskentelyä, myyntiä ja tavaroiden esillepanoa.

Sovit osaksi Hullujen Päivien huipputiimiä, mikäli olet oma-aloitteinen ja positiivisella asenteella varustettu työntekijä, joka uskaltaa ottaa kontaktia ihmisiin, rakastaa asiakaspalvelua ja viihtyy kiireisen kampanjan hulinassa. Aiempi kokemus myynnistä ja kassan käyttämisestä on tässä työssä eduksi. Huomaathan, että edellytämme kaikissa tehtävissä täysi-ikäisyyttä ja mahdollisuutta työskennellä joustavasti koko Hullujen Päivien ajan niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin. Vuoroja on tarjolla myös kampanjaviikon ulkopuolella.

Työn tarkempi ajankohta vahvistuu haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Jos olet kiinnostunut myös muista Hullujen Päivien tehtävistä, sinun ei tarvitse hakea niihin erikseen! Riittää että mainitset kaikki sinua kiinnostavat tehtävät hakemuksessasi, niin huomioimme toiveesi.

Paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa - Suuntaa kohti keltaista ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäisyys

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224397
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 10.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0407710522
  • Sijainti: Tampere