(Poistunut julkaisusta)

Kampanja-apulaisia Herkkukeittiöön
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Tule tekemään Herkun herkkuja! Haemme KAMPANJA-APULAISIA HERKKUKEITTIÖÖN Vantaan Viinikkalaan loistavien liikenneyhteyksien varrelle.

Tässä tehtävässä pääset näkemään ja kokemaan, miten suuren luokan ruokasatsit syntyvät. Työskentelet osana Hullujen Päivien meals-ruoka-annoksia valmistavaa tehotiimiä, jossa tehtäviisi kuuluu kylmien ja lämpimien ruokien pakkaamista sekä mahdollisesti myös avustamista ruokien valmistuksessa.

Haemme työhön tyyppejä, jotka työskentelevät ripeästi ja ovat hyviä noudattamaan ohjeistuksia sekä Herkkukeittiön hygieniastandardeja. Tässä työssä ei hienostella – korvakorut, irtoripset tai tekokynnet eivät kuulu työvaatetukseen vaan vedät vuoron alussa niskaasi Herkkukeittiön oman univormun! Et tarvitse aiempaa kokemusta keittiöapulaisen tehtävistä: tärkeintä on loistava asenne ja halu oppia uutta. Mikäli sinulta kuitenkin jo löytyy keittiöalan koulutusta, tarjoamme myös hullun hyvän mahdollisuuden päästä käsiksi osaamistasi vastaaviin tehtäviin.

Huomaathan, että edellytämme työssä täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta sekä mahdollisuutta työskennellä joustavasti koko Hullujen Päivien ajan niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin. Työn tarkempi ajankohta vahvistuu haun edetessä.

Hullun hyvä työ Herkkukeittiössä voi odottaa juuri sinua - jätä hakemuksesi jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus