Kampanja-apulaisia Food Markettiin Hulluille Päiville Tampereelle
Pirkanmaan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Haemme kevään Hulluille Päiville apulaisia nopeaan toimintaan huippuluokan myynnin pariin.
Työskentely Hulluilla Päivillä on hektistä, hauskaa ja tietenkin hullua. Tässä tehtävässä varmistat, että kampanja sujuu suunnitelmien mukaisesti ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Hullut Päivät tarjoaa sinulle loistavaa työkokemusta.

Haemme KAMPANJA-APULAISIA Stockmann Food Market Tampereen tavarataloon.

Stockmann Herkun kampanja-apulaisena pääset työskentelemään Herkun osastoilla palvelulinjastotyössä.

Sovit osaksi Hullujen Päivien huipputiimiä, mikäli olet oma-aloitteinen ja positiivisella asenteella varustettu työntekijä, joka uskaltaa ottaa kontaktia ihmisiin, rakastaa asiakaspalvelua ja viihtyy kiireisin kampanjan hulinassa. Aiempi kokemus S-ryhmän myynnistä ja kassan käyttämisestä on tässä työssä eduksi. Huomioithan, että edellytämme kaikissa työtehtävissä täysi-ikäisyyttä ja mahdollisuutta työskennellä joustavasti koko Hullujen Päivien ajan niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin. Vuoroja on tarjolla myös kampanjaviikon ulkopuolella.

Työn tarkempi ajankohta vahvistuu haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Jos olet kiinnostunut myös muista Hullujen Päivien tehtävistä, sinun ei tarvitse hakea niihin erikseen. Riittää, että mainitse kaikki sinua kiinnostavat työtehtävät hakemuksessasi, niin huomioimme toiveesi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa - Suuntaa kohti keltaista ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäisyys

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224399
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 10.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0407710522
  • Sijainti: Tampere