(Poistunut julkaisusta)

Kalustovastaava varastoon (Tuusula)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019

Etsimme nyt asiakasyritykseemme kalustovastaavaa Tuusulassa sijaitsevaan varastoon. 

Kalustovastaavana työtehtäviisi kuuluu rakennustyömaakaluston vastaanottoa ja keräilyä. Lisäksi vastaat varastointiin ja kaluston luovutukseen liittyvistä tehtävistä, kuten esimerkiksi huoltotilausten tekemisestä.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta trukilla ajosta ja jonkin verran rakennusalan tuntemusta. Käytät työssäsi erilaisia työkaluja, joten odotamme näiden olevan sinulle jokseenkin tuttuja. Sinulla on reipas ja toimeen tarttuva asenne työtä kohtaan. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi.

Työskentelet sekä yksin että työparin kanssa. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 7-16 välille. Avoinna oleva tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kansainvälisessä pörssiyhtiössä sekä mahdollisuuden työskennellä mukavassa ja kannustavassa työilmapiirissä. Pääset kartuttamaan omaa osaamistasi ja vahvistamaan omalta osaltasi yrityksen kasvua myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva henkilö. Ilmoitathan hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.