(Poistunut julkaisusta)

KALUSTOVASTAAVA, Vaasa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Yli 60 vuoden kokemus on opettanut meille, että jokainen projekti on oma pieni universuminsa. Jokainen tehtävä on ainutlaatuinen, eikä kaikkiin tarpeisiin sovi sama ratkaisu. Kuuntelemalla, keskustelemalla ja antamalla neuvoja varmistamme, että osaamme tarjota oikean ratkaisun aina alusta loppuun saakka. Meiltä löydät sopivat välineet ja parhaan ratkaisun jokaiseen työhön joka ainoa päivä. Cramo Finland työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Cramolla on toimintaa 14 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Lisätietoja: www.cramo.fi

 

Haemme Cramolle Vaasaan

KALUSTOVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen.

Kalustovastaavan roolissa vastaat toimipisteen rakennuskoneiden luovutuksesta ja vastaanotosta, huoltotilausten tekemisestä ja sopimusten kirjaamisesta ja päättämisestä.

Odotamme sinun olevan reipas, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit myös luontevasti tiimissä ja joustat tarvittaessa toiminnan mukana. Työturvallisuudesta huolehtiminen ja vastuullinen työnteko ovat sinulle luontaisia tapoja toimia. Olet asiakaspalveluhenkinen ja hallitset it-perustaidot.

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta ja mukavat työkaverit, osana arvostetun ja vakavaraisen yrityksen rivejä. 

Cramo on jännittävällä matkalla viemässä toimialaansa eteenpäin. Päästäkseen seuraavalle tasolle, Cramo tarvitsee henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaille mainion päivän työmaalla. Kehittääkseen yritystään ja toimialaansa, Cramo haluaa löytää joukkoonsa motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Hae tehtävää viimeistään 13.5 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.