(Poistunut julkaisusta)

Kalustovastaava (Tuusula)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haemme nyt asiakasyritykseemme kalustovastaavaa Tuusulassa sijaitsevaan varastoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työsuhde alkaa määräaikaisena (12 kk) vuokratyösuhteena, jonka jälkeen/aikana työntekijän on tarkoitus siirtyä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyrityksemme palvelukseen. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Kalustovastaavana vastaat työmaatilojen sekä rakennustyömaakaluston varastointiin ja kaluston luovutukseen liittyvistä tehtävistä. Työtehtäviisi kuuluu mm. huoltotilausten ja sopimusten tekeminen, palautusrahtien laskutuksesta huolehtiminen, varaston hallinta sekä varastotapahtumien kirjaaminen järjestelmään.

Arvostamme aiempaa kokemusta kalustonhallinnasta, kunnossapidon rutiineista ja rakennusalalta. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi.

Työskentelet sekä yksin että työparin kanssa. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 7-16 välille.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kansainvälisessä pörssiyhtiössä sekä mahdollisuuden työskennellä mukavassa ja kannustavassa työilmapiirissä. Pääset kartuttamaan omaa osaamistasi ja vahvistamaan omalta osaltasi yrityksen kasvua myös tulevaisuudessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.