(Poistunut julkaisusta)

Kalustovarikolle huoltotyöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Etsimme asiakkaallemme Firalle huoltotyöntekijää Vantaalla sijaitsevalle kalustovarikolle.

"Fira on uuden ajan rakennusliike, jonka ihmiset luovat. Vuonna 2002 perustetussa yrityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 300 raudanlujaa ammattilaista. Etsimme nopeasti kasvavaan porukkaamme lisää tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa ei tyydytä vanhaan. Olemme rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa." -Fira Oy

Tarjoamme sinulle:

Pääset työskentelemään kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä monipuolisten työtehtävien parissa. Tehtävässä vastaat Firan sähkökaluston ja muun kaluston huollosta ja kunnossapidosta sekä asiakaspalvelusta Firan työmaiden suuntaan. Sovit ja aikataulutat palautuvan ja lähtevän kaluston kuljetukset sekä ylläpidät ja kehität Firan kalustojärjestelmää yhdessä muun kalustovarikon tiimin kanssa. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykselle.

Edellytämme sinulta:

  • rakennusalan kokemusta – tunnet rakennustyömaalla käytettävän kaluston ja termistön
  • sähköasentajan koulutus katsotaan eduksesi
  • täsmällistä ja ahkeraa työotetta sekä oma-aloitteisuutta – työ itsenäistä ja vastuullista
  • asiakaspalveluhenkisyyttä - työ sisältää paljon yhteydenpitoa työmaiden suuntaan
  • perus IT-taitoja
  • sujuvaa suomen kielen osaamista

Hae tehtävään:

Mikäli olet etsimämme toimeen tarttuva ammattilainen, hae tehtävään jättämällä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä: Jatta Koivisto puh. 050 476 6545.