(Poistunut julkaisusta)

Kalustotekniikan järjestelmäasiantuntija
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Etsimme vahvistusta VR FleetCaren kiskokalustotekniikan asiantuntijaryhmäämme!

Tehtävä on ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä uudistuvalla toimialalla. Tule luomaan itsesi näköinen asiantuntija-urapolku liikkuvan kaluston järjestelmäasiantuntijana. Saat vastuullesi mielenkiintoisen ja haasteellisen jarru- ja paineilmajärjestelmien tehtäväkentän.

Järjestelmäasiantuntijana vastaat osaltasi liikkuvan kaluston sekä järjestelmien ja komponenttien hankinnasta, tyyppihyväksynnästä ja käytöstä. Osallistut vaatimusten määrittelyjen tekemiseen, suunnitelmien ja dokumenttien tarkastamiseen sekä testien ja toimitusten valvontaan. Tehtäväkenttäsi on laaja aina kansainvälisestä edunvalvonnasta omien tuotantoyksiköidemme tekniseen tukemiseen.

Tehtäviisi kuuluu myös:

  • seurata järjestelmien luotettavuuden ja käytettävyyden kehitystä
  • vastata yleisen kehityksen seurannasta ja tarvittavasta tiedonhankinnasta
  • vastata osaamisen ylläpidosta ja kehittämisestä kaluston kunnossapitoyksiköissä
  • seurata kansallisten ja kansainvälisten säännösten ja standardien kehitystä
  • huolehtia yhteydenpidosta ja yhteistoiminnasta eri sidosryhmien kanssa
  • seurata järjestelmien kuntoa ja tunnistaa elinkaaren eri vaiheet

Odotamme, että sinulla on tekninen korkeakoulutus ja muutaman vuoden työkokemus tai vaihtoehtoisesti soveltuva tekninen koulutus ja yli viiden vuoden työkokemus vastuualueen järjestelmistä. Mekaniikka- ja lujuuslaskentaosaaminen katsotaan eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää laajojen asiakokonaisuuksien hallintaa sekä ongelmanratkaisutaitoa ja matemaattisloogista päättelykykyä. Olet luonteeltasi ja työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen, aktiivinen ja järjestelmällinen. Lisäksi työskentelet niin itsenäisesti kuin asiantuntijaverkostoa hyödyntäen.

Tehtävässä tarvitset hyvää suomen ja sujuvaa englannin kielen osaamista. Saksankielen taito katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn kalustotekniikan parissa kehittyvässä yrityksessä. Työskentelet osana noin kymmenen hengen kiskokalustotekniikan asiantuntijaryhmää, olet mukana kehittämässä Suomen rautatieliikenteen sujuvuutta.  Saat tehtävässä onnistumiseen ja osaamisesi kehittämiseen organisaatiomme tuen. Työskentelemme uudistetuissa tiloissa Helsingin varikolla yhdessä muiden kunnossapidon ammattilaisten kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Veli-Pekka Hakatie (veli-pekka.hakatie@vr.fi, puh. 040-8625885).

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 6.10.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. 

Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.