(Poistunut julkaisusta)

Kalustosta vastaava työnjohtaja
Nurminen Logistics Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Haemme Kiinan junanliikenteen kasvaessa Vuosaaressa sijaitsevaan toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen sinua, asiakaspalveluhenkinen ja monipuolisen kokemuksen omaava
 
KALUSTOSTA VASTAAVA TYÖNJOHTAJA

Tehtävänäsi on vastata Nurminen Logisticsin Kiinan konttijunan kalustosta, johon kuuluu tällä hetkellä vaunut ja rahtikontit. Lisäksi vastaat, koordinoit ja valvot oman alueesi terminaalitoimintoja asetettujen tavoitteiden mukaisesti yhtenä työnjohtotiimin jäsenenä. Toimenkuvaan voidaan sisällyttää muita tehtäviä yrityksen tarpeiden ja valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Vastaat että junaliikenteessä käytössämme oleva kalusto on kunnossa, seuraat konttien sijaintia sekä haet vaihtoehtoisia ratkaisuja tarvittavan kaluston hankkimiseksi. Lisäksi vastaat terminaaliresurssien tehokkaasta käytöstä sekä työskentelyalueen siisteydestä ja kokonaisvaltaisen laadun toteuttamisesta mahdollisimman kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa. Pidät yhteyttä koti- ja ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin sekä muihin sidosryhmiin.
 
Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta tai useamman vuoden työkokemusta  terminaalissa työskentelystä ja työnjohtotehtävistä sekä kokonaisvaltaista hyvää tuntemusta terminaalitoiminnoista. Sinulla on kykyä ja innostusta kehittää omaa tehtäväkenttääsi. Pystyt toimimaan välillä tiukoissakin aikatauluissa ja paineen alla. Sinulla on myös valmius tarvittaessa vuorotyön tekemiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta kontti- ja rautatieliikenteen kalustovaatimuksista sekä logistiikka-alan verkostoa. Sinulla on valmius itsenäisesti kartoittaa ja kilpailuttaa niin vaunu- kuin konttikalustoa. Sujuva suomen ja englannin  kielen suullinen ja kirjallinen taito on ehdoton edellytys kansainvälisessä liiketoiminnassamme, muu kielitaito on eduksi.

Sovit loistavasti joukkoomme, mikäli haluat kehittyä ammatillisesti ja olet asiakaspalveluhenkinen ja organisointikykyinen sekä IT-taitosi ovat ajan tasalla. Pystyt tarvittaessa tekemään nopeita päätöksiä, mutta rauhallisuus ja vastuuntuntoisuus kuvaavat sinua henkilönä. Jos sinulla on työtä pelkäämätön, joustava ja energinen asenne sekä kiinnostusta oppia uutta, sinussa  on selvästi ainesta nurmislaiseksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen. monipuolisen ja vauhdikkaan työn kehittyvässä organisaatiossa, jossa pääset käyttämään monipuolisesti osaamistasi. Töitä pääset tekemään asiantuntevassa, kannustavassa ja ketterässä työyhteisössä. Tuemme lounasruokailua ja halutessasi saat käyttöösi hyvinvointia edistävää virikearvoa.

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä siis hakemuksesi alla olevan linkin kautta CV:n ja palkkatoivomuksen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.5.2020.

Lisätietoa tehtävästä antaa Terminaalipäällikkö Joonas Louho. Tavoitat hänet parhaiten arkisin klo 8-16 joko puhelimitse 040 723 7910 tai joonas.louho@nurminenlogistics.com.