(Poistunut julkaisusta)

Kalustopäällikkö
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Etsimme HKL:n infra- ja kalustoyksikköön

KALUSTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan HKL:n raitio- ja metrovaunukaluston elinkaaren hallinnasta ja kalustoturvallisuuden kehittämisestä. Kalustopäällikkö vastaa kalustosuunnitelman ja kalusto-omaisuussalkun kehittämisestä ja raportoi kalusto-omaisuudesta yksikön johtajalle ja HKL:n omaisuudenhallinnan johtoryhmään.
 
Kalustopäällikkö osallistuu kalustohankinta- ja peruskorjausprojektien ohjausryhmiin omistajana ja vastaa kaluston takuuajan jälkeisten sopimusvelvoitteiden seurannasta. Kalustopäällikkö vastaa kaluston luotettavuuden, käytettävyyden ja laadun kehittämisestä ja seurannasta.
 
Kalustopäällikön vastuulla on HKL:n kalusto-omaisuuden teknisen dokumentaation sekä kalustorekisterin hallinta ja kaluston tekninen määrittely. Kalustopäällikkö toimii HKL:n kiskopyörärajapinnassa ja vastaa teknisestä yhteistyöstä radan ja varikkojen sekä kalustokunnossapidon kanssa.
 
Kalustopäällikkö osallistuu yksikön ja HKL-tason kehittämishankkeisiin sekä HKL-tason prosessien kehittämiseen. Kalustopäällikkö työskentelee tiiviissä yhteistyössä eri yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa. Kalustopäällikän vastuulla on oman toimintonsa henkilöstöjohtaminen ja talousjohtaminen sekä niiden kehittäminen.
 
Tehtävä on vaativa esimiestehtävä ja edellyttää kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kokemus kiskokalusto-omaisuuden hallinnan kehittämisestä ja Helsingin joukkoliikennejärjestelmän laaja tunteminen ovat eduksi tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.


Lue lisää ja jätä hakemuksesi 17.9.2018 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-44-18 ohjaa suoraan ilmoitukseen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa infra- ja kalustoyksikön johtaja Artturi Lähdetie, artturi.lahdetie@hel.fi  

HKL - Kaupungin paras liike

 

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.