(Poistunut julkaisusta)

Kalustonhallinnan projektityöntekijä, osa-aikainen, Havator Oy, Espoo
Havator Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019
Oletko tarkka ja pidät Excelin pyörittelystä? Haluaisitko päästä osaksi projektityöskentelyä mukavassa työpaikassa?

Etsimme sinua 
 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Havator Oy:lle, reipasta ja oma-aloitteista kalustonhallinnan projektityöntekijää viiden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on osa-aikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. 

Kalustonhallinnan projektityöntekijän tehtävässä päivität ja keräät tietoja liittyen yrityksen kalustoihin Excelissä ERP-projektin aikana. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä näkemään mittavan ERP-projektin toteutusta käytännössä.

Havator Oy on vuonna 1956 perustettu nostopalveluita, erikoiskuljetuksia ja raskassiirtopalveluita tarjoava yritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Tavoitteemme on olla aina kehityksen kärjessä, viedä tapaa tehdä asioita eteenpäin turvallisuutta ja tehokkuutta kehittäen, toimialan perinteitä unohtamatta.

Lisätietoja yrityksestä: https://havator.fi

 
Pääasialliset tehtävät 
 • kalustoon liittyvien Excel listojen päivittäminen, kerääminen ja käsitteleminen
 • tiedonhallinta ERP-projektin aikana
 
Odotamme sinulta 
 • Tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja (AMK tai yliopisto)
 • Excelin perusosaamista
 • Reipasta asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Oma-aloitteisuutta
 • Hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Kehittyä Excelin käytössä
 • Kehittää projektinhallintataitojasi
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta
 • Päästä osaksi kannustavaa työyhteisöä

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 18.9.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään syyskuun 2019 aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Hanni Lehmusvirta.
 
Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 
 
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.