(Poistunut julkaisusta)

Kaluston kunnossapitopäällikkö
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018

Etsimme nyt HKL:n kunnossapitoyksikköön 

KALUSTON KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ 

vastaamaan HKL:n kaluston kunnossapidon kokonaisuudesta ja yksikön tulevien tavoitteiden täyttymisestä. Kaluston kunnossapitopäällikön vastuulla on metro- ja raitiovaunukaluston tuotannonsuunnittelu ja -ohjaus, kehittäminen, henkilöstön johtaminen ja taloudellisen kannattavuuden varmistaminen. Lisäksi vastuutehtäviin kuuluu toiminnallisen laadun, suunnittelun, asiakaspalvelun ja yhteistyön kehittäminen sekä monitahoinen raportointi. Kaluston kunnossapitopäällikkö tuottaa lisäarvoa oman vastuualueensa lisäksi myös HKL-tason kehittämishankkeisiin ja työskentelee tiiviissä yhteistyössä eri yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa. 

HKL:n kunnossapitoyksikkö vastaa metro- ja raitiovaunukaluston, rataverkoston, asemien, pysäkkien sekä kiinteistöjensä laadukkaasta ja kustannustehokkaasta kunnossapitopalvelusta. Kaluston kunnossapitopalveluissa työskentelee noin 160 henkilöä, joten ihmisten johtaminen on erittäin tärkeä osa tehtävääsi. Ihmissuhde- ja viestintätaidot korostuvat tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa. Ymmärrät teknisen puolen lisäksi myös numeroita ja niiden merkityksen laajassa tehtäväkentässä. HKL:n tavoitteena on olla jatkossa vähintään 10 % nykyistä kustannustehokkaampi. Tästä johtuen tehtävän painopisteenä on muutosjohtamisen ymmärtäminen ja saattaminen operatiiviselle tasolle proaktiivisella otteella. 

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa tutkintoa. Lisäksi edellytämme relevanttia työkokemusta tuotannosta, kunnossapidosta tai niiden prosesseista sekä useamman vuoden kokemusta vaativista esimiestehtävistä. 

Lue lisää ja jätä hakemuksesi 15.8.2018. klo 15.00 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-37-18 ohjaa suoraan ilmoitukseen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoyksikön johtaja Toni Jurva, toni.jurva@hel.fi.  

HKL - Kaupungin paras liike

 

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.