(Poistunut julkaisusta)

Kalustomestari kunnossapitoon, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Haemme kalustomestaria kunnossapitoon Espoon keskuspaloaseman korjaamolle esimiestehtäviin.

Kalustomestarina vastaat omalla vastuualueellasi pelastuslaitoksen laajan ja monipuolisen kaluston kunnossapitotoimintojen suunnittelusta, toteuttamisesta, seurannasta ja raportoinnista kunnossapitojärjestelmään linjausten mukaisesti. Ylläpidät ja kehität yhteistyössä kunnossapitojärjestelmään liittyviä toimintoja ja seuraat myös syntyviä kustannuksia sovitun budjetin puitteissa.

Toimit esimiehenä asentajille ja olet vastuussa henkilöresurssien organisoinnista, osaamisen kehittämisestä ja työturvallisuuden noudattamisesta. Vastaat lisäksi oman alueesi asiakaspalvelusta ja toimintojen jatkuvasta parantamisesta.

Työaika: 36 h 45 min viikossa
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Virkaan soveltuva korkeakoulututkinto. B-luokan ajokortti

Arvostamme teknisen osaamisen lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon asetettujen kriteereiden ja tavoitteiden puitteissa. Eduksesi katsomme pelastuslaitoksen kaluston tuntemuksen.

Haastattelut pidetään viikolla 35.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan noin 472 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota. Tekninen yksikkö vastaa pelastuslaitoksessa materiaalitoimintojen hoitamisesta ja niiden kehittämisestä sekä kaluston kunnossapidosta ja vastaa toiminnassaan tarvittavien rekisterien ylläpidosta.