(Poistunut julkaisusta)

Kalustokunnossapidon työhönosallistuva työnjohtaja
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

L&T tarjoaa prosessipuhdistuspalveluita teollisuudelle ja tuotantolaitoksille. Pidämme vastuullisesti teollisuuden laitteet pyörimässä ja toteutamme samalla kiertotalouden käytännön tekoja. Etsimme nyt riveihimme keskuskorjaamollemme

 

TYÖHÖN OSALLISTUVAA TYÖNJOHTAJAA

 

Jyväskylään, jossa työskentelemme teollisuuden puhtaanapitolaitteistojen kanssa. Työmme pitää sisällään vaihtelevia huolto- ja korjaustöitä sekä uusien laitteiden rakentamista sekä komponenttien huoltoja, korjauksia ja kunnostuksia. Hakemamme henkilö on metallirakenteiden osaajaa, joka pystyy omatoimisesti työskentelemään ja valmistamaan tarvittavia metallirakenteita. Lisäksi tehtävässä toimiminen edellyttää hyviä esimies- ja johtamistaitoja ja tehtävässä voi olla mahdollisuus edetä työnjohtajaksi. Satunnaisesti työt saattavat olla myös Jyväskylän ulkopuolella, mutta niistä sovitaan erikseen.

 

Eduksi katsomme suunnitteluosaamisen, kuvien piirtämisen taidon ja omatoimisuuden. Edellytämme hyvää fyysistä kuntoa ja työturvallisuuslähtöistä työskentelytapaa reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Työturvallisuuskortti ja C-ajokortti luetaan eduksi. Valittavan henkilön tulee läpäistä huumeseula.

 

Tarjoamme loistavan työyhteisön, jossa on miellyttävä työskennellä turvallisesti itseään kehittäen. Hae tehtävää mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 17.1.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan heti!