(Poistunut julkaisusta)

Kalustoinsinööri
VR Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Etsimme  VR Kunnossapito Oy matkustajaliikenteen kunnossapitopalvelut -yksikköön Sm5 junien kalustoinsinööriä. 

Kalustoinsinöörinä pääset mielenkiintoiseen ja haastavaan tehtövöön kehittämään kaluston kunnossapitoa kokonaisvaltaisesti. Kalustoinsinöörin vastuulla on mm. kaluston liikenneturvallisuus, luotettavuus ja huoltojärjestelmän kehittäminen.

Odotamme, että olet teknisesti orientoitunut tiimipelaaja. Koulutustaustasi on korkeakoulututkinto sähkö/automaatioalalta. Voit olla työurasi alkutaipaleella oleva lahjakkuus tai vastaavasti kokeneempi tekijä; rooli tulee tarkentumaan taustastasi riippuen. 

Kalustoinsinöörinä työskentely vaatii analyyttista työskentelyotetta ja kykyä työskennellä useiden eri kokonaisuuksien kanssa yhtäaikaisesti. Kalustoinsinöörinä sinun työpäivä koostuu mm. epideemisen vian juurisyyanalyysista, neuvottelusta korvaavan komponenttitoimittajan kanssa, huoltojärjestelmän kehittämisestä ja kaluston elinkaarianalyysin päivittämisestä.

Sinulla tulee olla hyvä suomen- ja englanninkielen suullinen ja kirjallinen kielitaito.

Tarjoamme  vastuullisen roolin VR Kunnossapidossa osana Matkustajaliikenteen kunnossapitopalveluita. Tehtävä sijoittuu teknisten palveluiden organisaatioon, missä työskentelet yhdessä teknisten projektipäälliköiden ja kalustoinsinöörien kanssa. Saat ympärillesi asiantuntevan ja työtäsi tukevan tiimin.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknisten palveluiden vetäjä Joonas Roivainen ti 16.7. klo 15-18 ja ma 22.7. klo 15-18 tai sähköpostitse joonas.roivainen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 4.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR Kunnossapito Oy on VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita kaluston huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. Yhtiössä työskentelee noin 950 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on yli 200 miljoonaa euroa. VR Kunnossapito Oy toimii pääasiassa Suomessa, mutta haemme voimakkaasti kasvua myös lähialueilta.