(Poistunut julkaisusta)

Kalustoinsinööri
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Haemme joukkoliikennekaluston kehittämistehtäviin HKL:n Infra- ja kalustoyksikön kalustopalveluun

KALUSTOINSINÖÖRIÄ

vastaamaan Helsingin metro- ja raitiovaunuliikenteen kaluston luotettavuuden parantamiseen liittyvien muutostöiden suunnittelusta sekä kunnossapito-ohjelmien optimoimisesta elinkaariajattelun ja luotettavuuden kehittämisen periaatteiden mukaisesti. Tehtävässä vastaat myös HKL:n kalustosuunnitelman ylläpidosta ja valvonnasta sekä investointien käynnistämiseen liittyvien selvitysten laatimisesta. Tehtävä on vakituinen.

Tehtävään edellytetään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa insinöörin tutkintoa. Tehtävässä työskennellään HKL:n sisäisten ja ulkoisten rajapintojen ylläpitotehtävässä, joten haettavalta henkilöltä odotetaan hyvää yhteistyö- ja paineensietokykyä sekä aloitteellista työotetta. Tehtävässä toimimiseksi sinulla on kokemusta kaluston elinkaarihallinnasta, kaluston luotettavuuden kehittämisestä sekä huolto-ohjelmien kustannustehokkaasta optimoimisesta. Tehtävässä toimitaan kansainvälisten toimittajien kanssa, jonka vuoksi edellytämme erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Lisäksi saksan kielen tuntemuksen luemme eduksi.

Tarjoamme näköalapaikan laajentuvaan kaupunkiraideliikenteeseen. Saat aidon mahdollisuuden vaikuttaa Helsingin joukkoliikenteen kehittämiseen sekä osallistut yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin, joissa asiakkaina ovat vuosittain kymmenet miljoonat matkustajat pääkaupunkiseudulla. Tehtävä on monipuolinen ja vaativa asiantuntijatehtävä. Työsi on itsenäistä, mutta tukenasi on vankka asiantuntijaryhmä sekä alan ammattilaiset. Tarjoamme mahdollisuuden lisäkoulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen. Tehtävän kokonaispalkka määräytyy tehtäväkohtaisesta palkasta ja TS:n määrittelemän ammattialalisän perusteella.

Jätä hakemuksesi 26.11.2018 klo 16.00 mennessä kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain hakemukselle on 21-63-18 Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana, joten toivomme hakemustasi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa kalustopäällikkö Teemu Niippa, p. 040 1612051, teemu.niippa@hel.fi (9.11 klo 12.00-13.30, 15.11 klo 9.00-11.00)

HKL - Kaupungin paras liike

 

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.