Kalustoinsinööri uudelle Dr19 veturille
VR FleetCare

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen, sillä me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa. Panostamme tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Haemme kalustonsinööriä VR FleetCaren vetokalustopalveluihin Tampereelle.

VR FleetCaren Vetokalustopalveluiden elinkaaripalvelut - yksikkö tuottaa asiantuntijapalveluita asiakkaille sekä huolehtii kalustoturvallisuudesta.

Elinkaaripalvelut - yksiköllä on vahva rooli VR FleetCaren kasvutarinassa raidekaluston monimerkkihuoltamona. Olemme mukana toteuttamassa veto- ja ratatyökaluston huolto-, korjaus- ja perusparannusprojekteja asiakkaillemme. Kasvua vahvistamaan haemme nyt joukkoomme kalustoinsinööriä Tampereelle. 

Kalustoinsinöörinä vastaat uuden tulevan Dr19 veturin elinkaaren hallinnasta, kunnossapitokustannusten ja teknisen luotettavuuden kehittämisestä sekä kalustoturvallisuudesta. Tehtäviisi kuuluvat kyseisen veturisarjan huoltojärjestelmien laatiminen, ylläpito ja kehittäminen sekä teknisten muutostöiden organisoiminen, hallinta ja dokumentointi. Kaluston teknisten ongelmien tunnistaminen, seuranta, luotettavuusanalyysit, sekä raportointi ovat keskeisiä tehtäviäsi yhteistyössä asiantuntijoiden ja tuotannon henkilöstön kanssa.

 Sinulla on

 • tekninen koulutus (esim. DI tai insinööri) 
 • osaamista sähkö-/kone-/automaatiotekniikasta
 • dieselmoottorien kunnossapidon perustuntemusta
 • kokemusta huolto-ohjelmista, sekä niiden kehittämisestä luotettavuusnäkökulmat huomioiden
 • hyvä englannin- ja erinomainen suomenkielentaito

10 syytä valita meidät

 1. Vaikutat työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
 2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
 3. 1 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
 4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
 5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
 6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
 7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
 8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
 9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
 10. Modernit työvälineet ja työtilat

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Lue lisää meistä työnantajana >>

Kiinnostuitko? 
Hienoa! Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta. (Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, eli toimithan nopeasti.)

Kaipaatko lisätietoa? 
Lisätietoja tehtävästä antaa vetokaluston elinkaaripalveluiden yksikönpäällikkö Sami Heikkinen puhelimitse p. 050 392 3223 tai sähköpostitse sami.heikkinen@vr.fi

Me VR FleetCarella tarjoamme asiakkaillemme raidekaluston- ja ratainfran tehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Olemme raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot